Στον Περιφερειάρχη εκπρόσωποι του Αετού Λουτρών - Σε καλό δρόμο η συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική


Συνεχίζονται οι επαφές των εκπροσώπων της  Πρωταθλήτριας Λέσβου ποδοσφαιρικής ομάδας του Αετού Λουτρών με φορείς της Λέσβου, με σκοπό την συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η συμμετοχή της ιστορικής ομάδας στην Γ΄ Εθνική βρίσκεται σε καλό δρόμο

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της  Πρωταθλήτριας Λέσβου ποδοσφαιρικής ομάδας του  Αετού Λουτρών είχε εχθές  Τετάρτη 24 Ιουνίου στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης,  παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Δημήτρη Κουρσουμπά.

Οι κ.κ. Νίκος Σπανός,  Βασίλης Μαμώλης και Σταύρος Γρυππιώτης, ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για τις δυσκολίες του εγχειρήματος της συμμετοχής του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και τον προβληματισμό τους για την γενικότερη κατάσταση στο χώρο του αθλητισμού λόγω των νέων δεδομένων που έχει επιφέρει σε αυτόν η πανδημία. 

O Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να  συγχαρώ  την διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας στην Γ Εθνική, εύχομαι  να μπορέσει  ο σύλλογος να αγωνιστεί σε αυτήν παρά τις δυσκολίες  λόγω των συνθηκών που επέφερε ο Κορωναϊός .

Ως Περιφερειακή αρχή θα είμαστε αρωγοί  στις προσπάθειες των ομάδων μας με κάθε τρόπο καθώς ο αθλητισμός διακινεί το αίσθημα της ελευθερίας, εξευγενίζει την ψυχή και μέσω των κανόνων του καλλιεργεί την ανθρώπινη ύπαρξη προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες ζωής.»