Φουσκωτό θόλου στο γήπεδο μπάσκετ του Πλωμαριου- 5 φουσκωτά σε ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στον Δήμο Μυτιλήνης


Περιόδευσε στο Πλωμαρι ο Δήμαρχος Μυτιλήνης

Την  Παρασκευή 5 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατή Τζιμή, τον Προϊστάμενο Συγκοινωνιακών και Κτηριακών Έργων, Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, τον Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου, Δημήτρη Βαρβαγιάννη και τον Πρόεδρο του Πλωμαρίου, Γιάννη Ξανθούλη, επισκέφθηκαν το συγκρότημα σχολείων του Πλωμαρίου.


Συναντήθηκαν με την Διευθύντρια του Γυμνασίου, τον Διευθυντή του Λυκείου, αλλά και καθηγητές και συζήτησαν για την λειτουργία των σχολείων σε σχέση με την πανδημία του CΟVID – 19. Η συμμετοχή των μαθητών είναι ικανοποιητική, τηρούνται όλα τα απαραίτητα για την υγεία μέτρα, ενώ η καθαριότητα των σχολείων κινείται σε υψηλά επίπεδα.


Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το γήπεδο μπάσκετ, όπου το προσεχές διάστημα θα εγκατασταθεί φουσκωτό θόλου, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στους αθλητές του Πλωμαρίου να αθλούνται και να αγωνίζονται ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Θα είναι το πρώτο από τα πέντε φουσκωτά που θα εγκατασταθούν σε γήπεδα του Δήμου Μυτιλήνης, τα οποία αναμένεται να συμβάλουν ουσιαστικά στην βελτίωση της δυνατότητας άθλησης.