Σάββατο 25 Ιουλίου Μητσιώνεια 2020 | Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος στην Αγιάσο


Το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 στην Αγιάσο ξεκινάμε τους αγώνες ορεινού τρεξίματος "Lesvos mountain trail run", που συνδιοργανώνονται από το Αναγνωστήριο Αγιάσου και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Σιγρίου Λέσβου, με την οικονομική στήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. 

Ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο οι αλλαγές στην διαδικασία του αγώνα, που είναι αρκετές, θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Αυτό που μπορεί να ανακοινωθεί είναι πως η διαδρομή θα είναι μία, μέσης απόστασης, περίπου 9 χλμ, ώστε αθλητές και διοργανωτές να μπορέσουν να διαχειριστούν ομαλά την μετά καραντίνας εποχή. 

Με το καλό να βρεθούμε στην γραμμή της εκκίνησης 

Αν θέλετε να ανεβείτε τρέχοντας το γεωλογικό τεκτονικό παράθυρο και να κατακτήσετε την στέγη του νησιού της Λέσβου, τον Όλυμπο, τότε δεν πρέπει να λείπετε από τον Αγώνα αυτό.

Το Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020, από τις 17:00 έως τις 18:00, θα γίνει η εκκίνηση, κατά κύματα, του αγώνα ορεινού τρεξίματος στην Αγιάσο, που από φέτος θα έχει την ονομασία "ΜΗΤΣΙΩΝΕΙΑ 2020" προς τιμή του αείμνηστου γυμναστή Χρήστου Μητσιώνη (1925-2003).

Για την ηλεκτρονική εγγραφή σας πατήστε εδώ: