Προσλήψεις: 20+10 θέσεις στους Δήμους Μυτιλήνης και Δυτικής Λέσβου- 18 θέσεις στην περιφέρεια Β. Αιγαίου


Προσλήψεις στους δήμους της Λέσβου και στην περιφέρεια Β. Αιγαίου

20 άτομα στον Δήμο Μυτιλήνης

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό  με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικού αριθμού είκοσι (20) ατόμων, προς αντιμετώπιση κατεπειγουσών και απρόβλεπτων αναγκών που προέκυψαν από τον κίνδυνο εξάπλωσης και διασποράς του κορωνοϊού covid-19, στη Δνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Μυτιλήνης .

Όσοι  ενδιαφέρονται να προσληφθούν, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση με τους κάτωθι τρόπους, μέχρι και την Τετάρτη 10/6/2020 και ώρα 15:00:

να καταθέσουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά στο site του Δήμου Μυτιλήνης εφόσον:

α). πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους
υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07,

β). έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων τους και

να κατεβάσουν το έντυπο της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης που υπάρχει στο site του Δήμου Μυτιλήνης και αφού τα εκτυπώσουν και τα συμπληρώσουν να τα σκανάρουν και να τα αποστείλουν με συνημμένα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο e-mail prosopikou@mytilene.gr βάζοντας σαν θέμα το ονοματεπώνυμό τους.
κατ’ εξαίρεση εκτυπώνοντας τα έντυπα της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης που διατίθενται στην ίδια διεύθυνση   και αποστέλλοντάς τα με τα απαραίτητα δικαιολογητικά με συστημένη επιστολή στο Δήμο Μυτιλήνης, Ελ. Βενιζέλου 13-17, Μυτιλήνη 81132.

Πληροφορίες στο τηλ. 2251350596 Ευμορφία Τυρή.
Αναλυτικά:


Τα έντυπα της αίτησης και της υπεύθυνης δήλωσης για την κατ’ εξαίρεση εκτύπωση και ταχυδρομική αποστολή με συστημένη επιστολή στο Δήμο Μυτιλήνης (Ελ. Βενιζέλου 13-17, Μυτιλήνη 81132).


10 θέσεις στον Δήμο Δυτικής Λέσβου

Μέχρι την Τρίτη 9 Ιουνίου οι αιτήσεις

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει 10 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου. Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι για 2 μήνες. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών ενώ δεν απαιτούνται ειδικά προσόντα.

Αναλυτικά οι θέσεις έχουν ως εξής:

10 θέσεις Υ.Ε. Εργατών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορεί να υποβάλλουν την αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 στα κεντρικά γραφεία του Δήμου Δυτικής Λέσβου κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο 2253350246. Αρμόδια για την παραλαβή είναι η υπάλληλος του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου κ.Νίκη Βαλελή κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Ακόμα οι αιτήσεις μπορούν να σταλούν ταχυδρομικά με σφραγίδα ταχυδρόμου την τελευταία ημέρα λήξης της προθεσμίας ήτοι την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

18 θέσεις στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε την πρόσληψη 18 ατόμων µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου με ημερομηνία έναρξης την υπογραφή της σύμβασης και λήξης την 13η Σεπτεμβρίου 2020 σε υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Αναλυτικά οι θέσεις και ο τόπος απασχόλησης έχουν ως εξής:

Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου

1 θέση ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών
1 ΠΕ Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών
3 θέσεις ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού
2 θέσεις ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων (ΙΣΟΠΕΔΩΤΗΣ ΓΑΙΩΝ-ΓΚΡΕΙΝΤΕΡ)

Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου

1 θέση ΔΕ Οδηγών
1 θέση ΥΕ Γενικών Καθηκόντων

Περιφερειακή Ενότητα Xίου

1 θέση ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών
1 θέση ΤΕ Δομικών Έργων/ Πολιτικών Μηχανικών
1 θέση ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων
1 θέση ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων
1 θέση ΠΕ Κοινωνιολόγων

Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

1 θέση ΔΕ Πληροφορικής
1 θέση ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών
1 θέση ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών

Περιφερειακή Ενότητα Ικαρίας

1 θέση ΥΕ Εργατών

Γενικά προσόντα πρόσληψης

Οι υποψήφιοι θα πρέπει :

1. Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες χώρας κράτους – μέλους της Ε.Ε. Σύμφωνα με τα άρθρα 1, 2 και 3 του νομοθετικού διατάγματος (ν.δ.) 3832/1958 (ΦΕΚ128 Α΄) δικαιούνται να είναι υποψήφιοι Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι ομογενείς και ομογενείς αλλοδαποί προερχόμενοι από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, χωρίς να απαιτείται προσαγωγή πιστοποιητικού ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποδεικνύεται με κάποιο τρόπο η ιδιότητά τους ως Έλληνες ως προς το γένος και τη συνείδηση.

2. Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας και να μην έχουν υπερβεί το 65ο.

3. Να έχουν την υγεία που απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης
που επιλέγουν, να μην ανήκουν στις ομάδες αυξημένου κινδύνου για σοβαρή λοίμωξη COVID19 σύμφωνα με την από 14-3-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 64 Α’) σε συνδυασμό με την ΔΙΔΑΔ/Φ.64/315/οικ.8030/18-3-2020 (ΦΕΚ 928 Β’) Κοινή Υπουργική Απόφαση Υπουργών Υγείας και Εσωτερικών καθώς και να μην ανήκουν στις ομάδες που δικαιούνται άδεια ειδικού σκοπού σύμφωνα με την από 11-3-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55 Α’) σε συνδυασμό την ΔΙΔΑΔ/Φ.69/108/οικ.7874/12-3-2020 (ΑΔΑ:ΩΦΠΩ46ΜΤΛ6-87Χ) εγκύκλιο Υπουργού Εσωτερικών.

4.Να μην έχουν κώλυμα πρόσληψης σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν.3528/2007
(Υπαλληλικός Κώδικας).

5.Κατά την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων να κατέχουν τα υποχρεωτικά τυπικά
και πρόσθετα προσόντα πρόσληψης καθώς και τα απαιτούμενα πιστοποιητικά
αναγνώρισης και ισοτιμίας των τίτλων σπουδών τους εφόσον έχουν αποκτηθεί στην
αλλοδαπή.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους και την υπεύθυνη δήλωση τους,συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά (σε μορφή αρχείου pdf), αποκλειστικάηλεκτρονικά, εντός προθεσμίας πέντε [5] ημέρες, (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) καιαρχίζει από την επόμενη της ανάρτησης της ανακοίνωσης στο πρόγραμμα “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” , στους κατά τόπους πίνακες Ανακοινώσεων των Περιφερειακών Ενοτήτων και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Για τις Περιφερειακές Ενότητες Λέσβου και Λήμνου (κωδ. θέσεων 101, 102, 103, 104, 105,106), στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τμήματος Προσωπικού της ΔιεύθυνσηςΔιοικητικού Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου: n.laskaridis@pvaigaiou.gov.gr.

Για τις Περιφερειακές Ενότητες Σάμου και Ικαρίας (κωδ. θέσεων 112, 113, 114, 115), στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τμήματος Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοικητικού Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου: m.mixailidou@samos.pvaigaiou.gov.gr.

Για την Περιφερειακή Ενότητα Χίου (κωδ. θέσεων 107, 108, 109, 110, 111), στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Τμήματος Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοικητικού Οικονομικού της Περιφερειακής Ενότητας Χίου: s.galatoula@chios.pvaigaiou.gov.gr.