Το Lesvos Market δίπλα μας με μεγάλη ποικιλία και με καθημερινές προσφορές...Τώρα και με delivery


Το Lesvos Market με καθημερινές προσφορές

Για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών σας, επιλέξτε Το Lesvos Market στην Οδό Σίμου Χουτζαιου 13 στην Μυτιλήνη, είναι ένας πολυχώρος που συνδυάζει Mini Market και περίπτερο πάντα γεμάτο με τα ψιλικά είδη που ψάχνετε αλλά και είδη Μπακαλικής, αλλαντικά, ζυμαρικά, απορρυπαντικά, ποτά, αναψυκτικά κ.α


Μεγάλη γκάμα, μεγάλη ποικιλία και με καθημερινές προσφορές από τις 09:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ και Κυριακές ανοιχτά για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη σας από 09:30 το πρωί έως 16:00 το απόγευμα.

Στο μίνι μάρκετ «LESVOS» επί της οδού Σίμου Χουτζαιου, στην Μυτιλήνη, θα βρείτε μεταξύ άλλων φρέσκο ψωμί, γαλακτοκομικά, λαχανικά, ποτά και μεγάλη ποικιλία τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης!


Το «LESVOS MARKET» δημιουργήθηκε για να καλύψει τις καθημερινές αγοραστικές ανάγκες και συνήθειες των ανθρώπων της πόλης.

Πόσες φορές μας έχει τύχει να τελειώσουν είδη και να ψάχνουμε επίμονα ή να μαγειρεύουμε την Κυριακή και μας λείπει ένα βασικό υλικό; Δε χρειάζεται να ανησυχούμε.

Υπάρχει το «LESVOS MARKET» να μας σώσει!

Και δεν είναι μόνο η οικειότητα που σας κάνει να το νιώσετε το mini market της γειτονιάς.

Το σίγουρο είναι ότι εδώ θα βρείτε οπωσδήποτε αυτό που ψάχνετε.


Το "LESVOS MARKET" βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Μυτιλήνης και έχει δεκάδες πλεονεκτήματα:

Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 7:30 το πρωί (από 18/05) μέχρι τις 10:00 το βράδυ, και τις Κυριακές από τις 9:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα

Επενδύει στη φιλικότητα και την προσωπική σχέση με τον πελάτη, πράγμα που το κάνει ακόμη περισσότερο οικείο.


Προσφέρει καθημερινά πολλά είδη πρώτης ανάγκης με τιμές που δε θα βρείτε ούτε σε μεγάλες αλυσίδες super market. Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος απομακρυνθείτε από την πόλη.

Άνετος χώρος, μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ασυναγώνιστες τιμές και άψογη εξυπηρέτηση σε οικογενειακό περιβάλλον είναι ο στόχος ώστε το νέο mini μάρκετ να μπει γρήγορα στην καρδιά της τοπικής κοινωνίας και να γίνει η αγαπημένη συνήθεια στις αγορές των Μυτιληνιών.. γι αυτό άλλωστε και το σλόγκαν που επέλεξε είναι «Το Φθηνό της γειτονιάς…».


Διανομή κατ´οίκον

Διανομή κατ´οίκον για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας!- Δευτέρα- Σάββατο 14:30-19:00 εκτός αργίες και γιορτές

📞 Ελάχιστο κόστος παραγγελίας ️20 ευρώ..

🏠Περιοχές κάλυψης delivery: Χρυσομαλλούσα, Καλλιθέα, Αγία Φωτεινή, Γήπεδο, Μαύρα Σίδερα, Ναυτικός Όμιλος , Χαλικας, Νοσοκομείο

FACEBOOK: Lesvos Market 


Τηλ: 22510-48043, 6972012896


«LESVOS», ένα μίνι μάρκετ που υπόσχεται να σου λύσει τα χέρια..!!!