Foxbet: Ματς- ευκαιρία για τη Σάλκε


Γράφει στο Foxbet ο Highlander.

Καλά πήγε το πράγμα χθες για τη στήλη, μιας και επιβεβαιώθηκε η ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους στην αναμέτρηση της Βιτέμπσκ με την Ντινάμο Μινσκ. Ξεχνάμε όμως ότι έχει να κάνει με το… χθες και πάμε να δούμε τι έχουμε σήμερα στα χέρια μας.

Δεν είναι η interwetten απατη και δείτε εδώ το γιατί

Ήρθε η ώρα να ακολουθήσουμε για πρώτη φορά ματς από μεγάλη κατηγορία, μετά από πάαααρα πολύ καιρό. Θα στρέψουμε το βλέμμα μας στην αναμέτρηση της Σάλκε με την Άουγκσμπουργκ, εκεί όπου το ματς δείχνει να «γέρνει» προς τα αριστερά, παρότι αυτή τη στιγμή και η γηπεδούχος προσπαθεί – όπως και όλες οι ομάδες – να βρει τα πατήματά της. Την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε με το βαρύ 4-0 από την Ντόρτμουντ στο ντέρμπι και πριν από το lockdown υπήρχε μια ισοπαλία με την Χόφενχαϊμ και γενικά δεν έδειχνε σε καλή κατάσταση. Μολαταύτα βρίσκεται στην 8η θέση και με νίκη σήμερα μπορεί να περάσει και στην εξάδα.

Και από την άλλη μεριά είναι η μόνιμα αδύναμη Άουγκσμπουργκ, η οποία έρχεται από την εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Βόλφσμπουργκ, σε ένα ματς στο οποίο πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε. Συνολικά μετράει τέσσερις ήττες στη σειρά και έξι ματς άνευ νίκης, με πέντε ήττες σε αυτό το διάστημα. Θα δυσκολέψει δεδομένα την Σάλκε, όμως είναι ευκαιρία για την τελευταία να πάρει μια νίκη και ψυχολογία. Πάμε με τον άσο στο 2.10.