Foxbet: Το μομέντουμ με την Ρουχ


Γράφει στο Foxbet ο  Highlander.
           
Έστω και με δυσκολία, πέρασε η χθεσινή μας επιλογή, με τις Μινσκ και Ντινάμο Μπρεστ να επιβεβαιώνουν το συνδυαστικό του goal/goal και over 2.5 σε απόδοση 2.25, αν και το τελικό 2-1 το έκανε στο 90ό λεπτό η φιλοξενούμενη. Πάμε στο αποψινό πρόγραμμα.

Με Λευκορωσία θα συνεχίσουμε και σήμερα και το ματς το οποίο θα μας απασχολήσει είναι εκείνο της Ρουχ Μπρεστ με την Σμολέβιτσι. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έρχεται από σπουδαία και ευρεία νίκη με 4-2 με αντίπαλο την Νέμαν Γκρόντνο εκτός έδρας και πλέον είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Τρεις ισοπαλίες μετράει σε αυτό το διάστημα βέβαια, ενώ το θετικό είναι ότι και δεν δέχεται εύκολα γκολ, αλλά και έχει τον τρόπο ανοίξει το παιχνίδι της κόντρα σε πιο αδύναμες αντιπάλους.

Δεν είναι η betshop απατη και δες εδώ το «γιατί»

Από την άλλη πλευρά, η Σμολέβιτσι βρίσκεται σε κακό χρονικό σημείο, μετράει τρεις ήττες στη σειρά, με την πιο πρόσφατη να έρχεται από την Μπάτε Μπορίσοφ με το βαρύ 5-3, όμως κάθε άλλο παρά μπορεί να πει κάποιος ότι δεν πάλεψε το ματς. Δέχεται γκολ για τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, έχει δεχθεί 11 τέρματα σε αυτό το διάστημα και αγνοεί τη νίκη σε όλα τα οκτώ ματς του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να βρίσκεται δίκαια στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Αξίζει να πάμε με τον άσο και over 1.5, σε απόδοση 2.50.