«Ζούγκλα»… στα χωριά Κάτω Τρίτος και Μυχού


Την καθαριότητα δρόμων και κοινόχρηστων χώρων στα χωριά Κάτω Τρίτος και Μυχού, ζητά από το Δήμο Μυτιλήνης η δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση, όπου σε ανακοίνωσή της τονίζει:

“Σαν πολίτες «κατώτερου θεού» φαίνεται πως αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή Μυτιλήνης τους κατοίκους των χωριών Κάτω Τρίτος και Μυχού, αφού είναι χαρακτηριστικό ότι όπως μας καταγγέλθηκε εδώ και καιρό δεν έχει διαθέσει υπάλληλο για την καθαριότητα οδών και κοινόχρηστων χώρων ούτε για την κοπή χόρτων κλπ. Και είμαστε ήδη στα μέσα του Μάη.

Αντιλαμβανόμαστε ότι είναι πολιτική επιλογή της δημοτικής αρχής να απαξιώσει πλήρως τις παρεχόμενες υπηρεσίες για να επιβάλει ευκολότερα τις αποφάσεις της για παράδοση των υπηρεσιών της καθαριότητας και του πρασίνου σε ιδιώτες αλλά και η υπομονή των πολιτών, των εθελοντών, των εκλεγμένων τοπικών συμβουλίων και προέδρων που φροντίζουν για τον ευπρεπισμό των χωριών τους εξαντλείται. Δε μιλάμε για έργα βιτρίνας αλλά για παρεμβάσεις ουσίας που συνδέονται με την ασφάλεια των πολιτών που πληρώνουν ένα σωρό τέλη για τις υπηρεσίες αυτές. Γι’ αυτό και η δημοτική αρχή οφείλει να σταματήσει να αδιαφορεί και να προβεί εδώ και τώρα στις απαραίτητες ενέργειες, να στελεχώσει εδώ και τώρα τις κοινότητες με προσωπικό.”