Στο τελικό στάδιο η αναβάθμιση του 1ου Δημοτικού Παιδικού - Βρεφονηπιακού Σταθμού Μυτιλήνης


Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκεται πλέον η αναβάθμιση του 1ου Δημοτικού Παιδικού - Βρεφονηπιακού Σταθμού Μυτιλήνης, ενός από τα ιστορικά κτήρια της πόλης, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις λειτουργικότητας και στις ανάγκες των παιδιών.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Στρατή Τζιμή, επισκέφθηκε το κτήριο και ενημερώθηκε για την εξέλιξη του έργου  από την ανάδοχο εταιρεία για τον χρόνο αποπεράτωσης του.


Στις επεμβάσεις που έγιναν στον 1ο Δημοτικό Παιδικό - Βρεφονηπιακό Σταθμό, ξεχωρίζουν αυτές για την πλήρη εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες, καθώς δημιουργήθηκε είσοδος για ΑΜΕΑ, θα τοποθετηθεί αναβατόριο σκάλας για ΑΜΕΑ, ενώ προβλέφθηκαν και τουαλέτες για ΑΜΕΑ.


Παράλληλα, έγινε εξωραϊσμός του περιβάλλοντος χώρου και τοποθέτηση δαπέδου ασφαλείας, ενώ εσωτερικά ανακατασκευάστηκαν όλες οι αίθουσες, καθώς και οι βοηθητικοί χώροι. 

Ο Δήμος Μυτιλήνης δίνει έμφαση στον τομέα της Παιδείας και τη βελτίωση των συνθηκών διδασκαλίας και φιλοξενίας των παιδιών, ανακαινίζοντας ιστορικά κτήρια της πόλης, παράλληλα με τη δημιουργία νέων αιθουσών διδασκαλίας.