Σεξουαλική παρενόχληση σε 14χρονη στην Μυτιλήνη- Τα γρήγορα αντανακλαστικά της αστυνομικής δ/νσης Λέσβου


Κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης, συνελήφθη ένας άνδρας στην Μυτιλήνη, ο οποίος έκανε ασελγείς προτάσεις σε μία 14χρονη, όπως καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.

Την Παρασκευή 08/05 το απόγευμα, ο συλληφθείς προσέγγισε και παρενόχλησε τη νεαρή κοπέλα, την ώρα που περπατούσε, σε περιοχή της Μυτιλήνης. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Μυτιλήνης.

-Το ευχαριστώ του πατέρα

Με μήνυμα του στο προφίλ του στο facebook ο πατέρας της 14χρονης ευχαριστεί τους αστυνομικούς της Λέσβου που παρόλο το φόρτο εργασίας έδρασαν άμεσα ώστε να αποφευχθεί και νέα παρενόχληση κοπέλας από τον «ανώμαλο» άνδρα.

Το μήνυμα του πατέρα

«Ονομάζομαι Κ.Κ. και θέλω επώνυμα να ευχαριστήσω τους άνδρες του ΥΑ Μυτιλήνης απογευματινής και βραδινής βάρδιας καθώς και τον εκφωνητή του Ρ/Τ 100 της ΑΔ Λέσβου που την (08/05) το απόγευμα , περίπου 20 00 ώρα, σ ένα συμβάν που είχε η κόρη μου 14 ετών σεξουαλικής παρενόχλησης. Σε πολύ γρήγορο χρόνο παρά το φόρτο εργασίας που έχουν, λόγω μεταναστών και εγκληματικότητας που υπάρχει στη πόλη, βρήκαν το δράστη και έγιναν οι πρέπουσες ενέργειες καθώς και η συμπεριφορά τους στο παιδί μου ήταν άψογες !! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!»