Foxbet: Σε πρώτο πλάνο οι άμυνες


Γράφει στο Foxbet ο Highlander.

Με σχετική ευκολία επιβεβαιώθηκε η χθεσινή μας επιλογή μιας και οι Γκοροντέγια με την Μπάτε Μπορίσοφ έμειναν ως το τέλος του πρώτου μέρους στην ισοπαλία και έτσι επιστρέψαμε στις θετικές προβλέψεις. Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα και θα κοιτάξουμε και πάλι προς την Λευκορωσία.

Μάθε εδώ όλα τα καθημερινά νέα για το νβα

Εκεί, θα μας απασχολήσει το παιχνίδι της Τορπέντο Μπελάζ με την Ρουχ Μπρεστ. Η γηπεδούχος είναι αήττητη στα τελευταία δύο παιχνίδια της και έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα  ματς. Στην τελευταία αναμέτρησή της έμεινε στο 0-0 με την Μπάτε Μπορίσοφ εκτός έδρας, αποδεικνύοντας ότι αμυντικά βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και προφανώς αυτό θα θελήσει να εκμεταλλευτεί και σήμερα.

Και η Ρουχ όμως παραμένει αήττητη στα τελευταία δύο παιχνίδια της και μάλιστα δίχως να έχει δεχθεί τέρμα. Στο πιο πρόσφατο δε, επικράτησε με 1-0 της Μινσκ και στα τελευταία πέντε ματς ήταν η Τρίτη φορά όπου κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της. Ακόμα και οι δύο ήττες της ήρθαν με σκορ 1-0 και γενικά και εκείνη θα στηριχθεί και πάλι στις αμυντικές της δυνάμεις για να πετύχει κάτι θετικό. Πάμε με την ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους, σε απόδοση 1.95.