Foxbet: Μεταμεσονύκτιες επιλογές από την Νικαραγάουα


Απόψε θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με την μακρινή Νικαράγουα και τα δυο πρωταθλήματα που βρίσκονται σε εξέλιξη: την A’ κατηγορία και την αντίστοιχη U20. Πάμε να δούμε τι έχουμε κρατήσει.
Γνώριζες από πριν πως υπάρχει masterchef στοιχημα ;

Μανάγκουα U20 – Γιαλάπα U20

Ξεκίνημα με U20 και το ματς που αρχίζει μισή ώρα μετά μεσάνυκτα. Ασταμάτητη η Μανάγκουα U20, βαδίζει από νίκη σε νίκη, επικρατώντας εσχάτως της Σαμπάνας με το εντυπωσιακό 5-1. Μετράει οκτώ διαδοχικά Over 2,5, ενώ 7/7 νίκες εντός συνοδεύτηκαν με 3+ τέρματα συνολικά. Απέχει οκτώ βαθμούς από την 2η θέση, και όπως όλα δείχνουν θα παίξει τον τίτλο κόντρα στην Εστελί με πλεονέκτημα έδρας. Βγάζει εμφανή προβλήματα μακριά από την έδρα της η Γιαλάπα U20, φτάνοντας στα επτά σερί δίχως νίκη. Σήμερα πάντως μπορεί να βγάλει αντίδραση και να σκοράρει τουλάχιστον.

Εκτίμηση: Σε τρομερή φόρμα η Μανάγκουα, μπορεί άνετα να κερδίσει για μια ακόμη φορά εντός. Η Γιαλάπα θα το παλέψει για την «ζημιά, για αρχή όμως μπορεί να σκοράρει. Combo bet Over&G/G σε τιμή διπλασιασμού.

Εστέλι – Ντιριάνγκεν

Σέντρα στις 04:00 σε μια αναμέτρηση που έχει προφανές φαβορί. Η γηπεδούχος Εστέλι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας μάλιστα κερδίσει στο τελευταίο χρονικά ματς με 3-1 την Τσινατένγκα (εκτός). Μετράει μια ήττα στα πρόσφατα οκτώ, ενώ 7/8 εντός τελείωσαν με N/G. Από την άλλη, η Ντιριάνγκεν υποχρεώθηκε σε ισοπαλία δίχως τέρματα κόντρα στην Γιαλάπα. Το πάλεψε αρκετά θα λέγαμε, η ατολμία της όμως στο επιθετικό σκέλος της στοίχισε. Να σημειώσουμε πως δεν έχει κερδίσει στα τέσσερα πρόσφατα εκτός έδρας.

Εκτίμηση: Πρόκειται περί ενός ντέρμπι για την 2η θέση. Με τους φιλοξενούμενους να βγάζουν πρόβλημα τελευταία, ο άσος σε τιμές 1.75+ έχει αξία.