Επαναλειτουργούν από την Δευτέρα τα Τακτικά Χειρουργεία και εξωτερικά ιατρεία στο νοσοκομείο Μυτιλήνης


Στο πλαίσιο των νέων  οδηγιών του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τα μέτρα πρόληψης της επιδημίας του COVID -19 ενημερώνουμε τους πολίτες της Λέσβου ότι από τη Δευτέρα 04/05/2020 το νοσοκομείο επανέρχεται σταδιακά, , στην κανονική του λειτουργία, με την επανέναρξη λειτουργίας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων και των Τακτικών Χειρουργείων.

Τα Τακτικά  Εξωτερικά Ιατρεία θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού, τα οποία θα προγραμματίζονται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων στα τηλέφωνα2251351313,  2251021111 και 2251029800, η οποία και θα ορίζει συγκεκριμένη ημερομηνία αλλά και συγκεκριμένη ώρα για το κάθε ραντεβού, προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός στους χώρους του Νοσοκομείου και κυρίως στους διαδρόμους των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.

Ασθενείς των οποίων τα ραντεβού ακυρώθηκαν λόγω των μέτρων που ελήφθησαν για το νέο Κορωνοϊό COVID-19, θα έχουν προτεραιότητα.

Παρακαλούνται οι ασθενείς να προσέρχονται στο χώρο των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων αυστηρά την καθορισμένη ώρα του ραντεβού τους, τηρώντας πάντα τα μέτρα ατομικής προστασίας (μάσκα).