Ν. Χηρας: «Μαύρη προπαγάνδα το ανυπόγραφο μήνυμα… με φόντο τους μετανάστες της Πέτρας»


ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ Νικολάου ΧΗΡΑ Καλλονή 05/04/2020 -ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ

Στάλθηκε και σε εμάς σήμερα, μέσω του Messenger , ένα ανυπόγραφο κείμενο , με το οποίο κάποιοι κάνουν έκκληση για βοήθεια , απο τη Πέτρα Λέσβου ,σύμφωνα πάντα με το κείμενο , διότι δήθεν τους εκβιάζει η κυβέρνηση να υποδείξουν χώρο να χτιστεί κλειστή δομή με πρόσχημα τον Κορονοϊο.

Εμείς με τον μόνο που έχουμε λάβει γνώση ότι μιλάει η κυβέρνηση και ως οφείλει θεσμικά, είναι ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου.

Το εν λογο κείμενο χωρίς το όνομα του συντάκτη το καθιστά προϊόν μαύρης προπαγάνδας .

Ας βγει όποιος ή όποιοι είναι συντάκτης /ες αυτού του κειμένου, επώνυμα και να μη κρύβονται πίσω από τέτοιο είδους ενέργειες.

Πρώτοι εμείς σαν παράταξη εκφράσαμε τις ανησυχίες μας κρούωντας τον κώδωνα του κινδύνου για την εξάπλωση λόγω Κορονοϊου εδώ και ημέρες διότι και ο Δήμαρχος είναι συνυπεύθυνος με τη κυβέρνηση, όσο και αν δεν θέλει να το δεχτεί.

Όμως φαίνεται ξεκάθαρα ποιοί δήμαρχοι αποφεύγουν να λάβουν αποφάσεις φοβούμενοι το πολιτικό κόστος .

Αντίθετα υπάρχουν δήμαρχοι που ήδη έδωσαν λύσεις ( υπέδειξαν προσωρινούς χώρους καραντίνας, ένα κτίσμα όπως ζητήθηκε διότι σε ανοιχτές δομές δεν μπορεί να εφαρμοστεί η καραντίνα και οχι κλειστές δομές όπως εντέχνως οι εμπνευστές του κειμένου έγραψαν ) βάζοντας την υγεία των πολιτών πάνω από όλα, διότι θέτουν ως δεύτερη προτεραιότητα τη πολιτική τους καριέρα .

Ας σταθούμε όλοι οι αυτοδιοικητικοι στο ύψος των περιστάσεων γιατί ο τυχον μεταφερόμενος Κορονοίος απο τα απέναντι παραλια με τους μετανάστες πρέπει να απομονωθεί με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να θωρακίσουμε την υγεία των δημοτών μας .

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΗΡΑΣ