Παρέμβαση στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης από το Εργατικό Κέντρο


Παρέμβαση στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου στα πλαίσια της Πανελλαδικής δράσης για την Υγεία την Τρίτη 7 Απρίλη και ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) θα πραγματοποιήσει παρέμβαση – παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του Βοστάνειου Νοσοκομείου.

Σπάμε την σιωπή – ενώνουμε τις φωνές με τους υγειονομικούς των νοσοκομείων – στηρίζουμε τις διεκδικήσεις τους. Ενώνουμε τη φωνή και την δύναμή μας με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το προσωπικό των νοσοκομείων που με αυτοθυσία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα απέναντι στην πανδημία.

Απαιτούμε να παρθούν άμεσα μέτρα για την ενίσχυση των νοσοκομείων και των δημόσιων δομών υγείας του νησιού μας και όλης της χώρας.

Διεκδικούμε μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών για την πλήρη κάλυψη και στελέχωση όλων των θέσεων και των αναγκών.

Εδώ και τώρα να εξασφαλιστεί και να διατεθεί όλος ο αναγκαίος εξοπλισμός, υλικά και μέσα ατομικής προστασίας.

Απαιτούμε πλήρης επίταξη άνευ όρων κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Δυναμώνουμε τη φωνή της διεκδίκησης για μέτρα προστασίας για την υγεία του λαού απαιτώντας εδώ και τώρα από την κυβέρνηση να πάρει όλα αυτά τα αναγκαία μέτρα.