Θύρα 7 Μυτιλήνης: Οπαδοί του Ολυμπιακού παρέδωσαν μάσκες σε Νοσοκομείο και δήμο Μυτιλήνης (pics)


Κίνηση αλληλεγγύης από τον κόσμο του Ολυμπιακού που ξεκίνησε να παραδίδει υφασμάτινες μάσκες σε δημαρχεία και νοσοκομεία.

Πριν λίγες ημέρες η Θύρα 7 είχε ανακοινώσει επίσημα ότι είχε φτιάξει 10.000 μάσκες, προκειμένου να προστατεύεται ο κόσμος από τον κορονοϊό.

Η παραλαβή των μασκών από την Θ7 Μυτιλήνης έγινε μόλις προχτές και σήμερα τα μέλη του συνδέσμου έπιασαν δουλειά.

Εκπρόσωποι των οργανωμένων φιλάθλων του ιστορικού συνδέσμου φίλων του Ολυμπιακού «Mitilini CLUB GATE 7», προσέφεραν  σήμερα στον αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Μυτιλήνης κ Στρατη Δαγκλη επαναχρησιμοποιούμενες βαμβακερές μάσκες προκειμένου να δοθούν σε  εργαζόμενους του Δήμου, για την προστασία της υγείας  τους από την πανδημία του κορωνοϊού, ενώ νωρίτερα το πρωί είχε προχωρήσει και σε παρόμοια ΜΕΓΑΛΗ προσφορά στο νοσοκομείο Μυτιλήνης, όπου παρέδωσαν 300 μάσκες στον διοικητή του νοσοκομείου κ Γεώργιο Καμπούρη και στον εκπρόσωπο των εργαζομένων.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση για όλη τη χώρα και γενικότερα για όλο τον πλανήτη πως ευαισθητοποιείται και στηρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να καταπολεμηθεί ο κορονοϊός.