Ελέγχους από τον Αντιπεριφερειαρχη Πανάγο Κουφέλο σε σφαγεία και τυροκομεία της Λέσβου


Σε σφαγεία και τυροκομεία της της Λέσβου, βρέθηκε ο Αντιπεριφερειαρχης Πρωτογενούς Τομέα Πανάγος  Κουφέλος προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία για την εφαρμογή και την τήρηση των μέτρων της κυβέρνησης για την επιδημία του κορονοϊού.

Έδωσε οδηγίες για αυστηρή υλοποίηση των αποφάσεων της κυβέρνησης για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και την περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της Περιφερειας Βορειου Αιγαίου. Επεσήμανε τη σπουδαιότητα τήρησης των κανόνων υγειονομικής προστασίας.

O κ.Κουφέλος έμεινε ικανοποιημένος από την σημερινή επίσκεψη και δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευχαριστώ τα στελέχη και το προσωπικό των Υπηρεσιών ευθύνης μου, της Περιφερειας Βορειου Αιγαίου, για την όλη προσπάθεια στην πλήρη και πιστή εφαρμογή καθώς και τήρηση των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του Covid-19.


Ευχαριστώ θερμά και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μου και πολίτες του νησιού της Λέσβου, για την τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής. Οι επόμενες μέρες είναι Κρίσιμες.

Πρέπει όλοι να επιδείξουμε ατομική και συλλογική ευθύνη. Σας καλώ να συνεχίσετε την προσπάθεια για την αντιμετώπιση της επιδημίας και τονίζω την ανάγκη ουσιαστικής συνεργασίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στεκόμενη πάντα αρωγός στην προσπάθεια επιβίωσης των Αγροτών -κτηνοτρόφων- αλιέων, ζητά τη άμεση παρέμβαση της Κυβέρνησης για επιπλέον πρόσθετα μέτρα στήριξης και ενίσχυσης του Πρωτογενούς Τομέα»