ΝΟΔΕ Λέσβου: "Το ατόπημα του Ταξιάρχη Βερρου"


Η εξαφανισμένη ΝΟΔΕ Λέσβου..... Εμφανίστηκε μετά από τόσα που πέρασε το νησί μας ώστε να μας πει τι;; Ότι η κυβέρνηση δεν φταίει για την δέσμευση των λογαριασμών του δημάρχου δυτικής Λέσβου.... Με αυτήν την ανακοίνωση η ΝΟΔΕ Λέσβου σκληραίνει την κόντρα της τριάδας Βερρου- Κυτελη- Αθανασίου......

Η ανακοίνωση:

Το ατόπημα του κ. Βέρρου

Πρόσφατα διατάχθηκε από τις αρμόδιες αρχές η προσωρινή δέσμευση των λογαριασμών, των ατόμων που εμπλέκονται,  από διάφορες θέσεις ευθύνης, στην υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου – Λήμνου και για τους οποίους δεν υπάρχει αμετάκλητη αθωωτική δικαστική απόφαση.

Μεταξύ των ανωτέρω είναι και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου κ. Ταξιάρχης Βέρρος, ο οποίος, δυστυχώς,  απέδωσε  τη δέσμευση των λογαριασμών του σε παρέμβαση της κυβέρνησης «κακιούλες του κράτους», διότι δήθεν ήταν «απείθαρχος»! Ο  ίδιος, όμως  γνωρίζει πολύ καλά ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν ενοχοποιεί ανθρώπους (και να θέλει εξάλλου, δεν έχει αυτή τη δυνατότητα), αλλά, αντίθετα, καταβάλλει  προσπάθειες όπως βοηθηθούν όλες ανά τη χώρα Συνεταιριστικές Τράπεζες αλλά και, βέβαια, να αποδοθούν ευθύνες σε όσους κριθούν υπαίτιοι.

Θεωρούμε ότι η ατυχής  δήλωση του κ Βέρρου   υπηρετεί   άλλες κομματικές και προσωπικές  σκοπιμότητες, αφού  αποκρύπτει αφενός το γεγονός  ότι ο ίδιος εξακολουθεί να είναι κατηγορούμενος, αφού δεν έχει απαλλαγεί με βούλευμα ή δικαστική απόφαση και αφ’ ετέρου ότι έχει διαταχθεί η δέσμευση των λογαριασμών και των υπολοίπων εμπλεκομένων στην υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας και όχι μόνο των δικών του.
Τέλος, ο κ. Βέρρος γνωρίζει πολύ καλά ότι η Κυβέρνηση της Ν.Δ. αντιμετωπίζει αμερόληπτα όλους τους νεοσύστατους Δήμους, που προήλθαν από τη διάσπαση και ότι ο ίδιος και με τη συνδρομή του Βουλευτή μας κ. Αθανασίου βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους αρμόδιους Υπουργούς για την επίλυση κάθε προβλήματος που ανακύπτει στους δύο Δήμους του νησιού μας.

Στις δραματικές στιγμές που ζούμε, εξαιτίας της πανδημίας και του μεταναστευτικού,   όλοι μας  πρέπει να συνενώσουμε τις δυνάμεις μας για να είμαστε  αποτελεσματικοί    και όχι  να υπηρετούμε το  διχασμό, με στόχο πρόσκαιρα και αβέβαια πολιτικά οφέλη.

ΝΟ.Δ.Ε ΛΕΣΒΟΥ


up date το σχόλιο - απάντηση του Ταξιάρχη  Βέρρου

"Είχα κάποιες αμφιβολίες, αφού μετά από τόσες μέρες ουδεμία Υπηρεσία του κράτους με έχει ενημερώσει τον λόγο δέσμευσης των λογαριασμών μου, αλλά ευτυχώς ήρθε η ΝΟΔΕ Λέσβου και το επιβεβαίωσε. Άρα λειτουργεί μάλλον πάνω από το κράτος και με καλύτερη πληροφόρηση . Όσον αφορά αν είμαι κατηγορουμενος ή όχι υποθέτω ότι σύντομα θα έχουμε επιστολές όπου θα λυπούνται βαθειά για την αστοχία αλλά θα πταίει ο όφις που τους παραπλάνησε.Αλλά και να ήμουν - που δεν είμαι - η ΝΟΔΕ Λέσβου θα έπρεπε να γνωρίζει ότι στις Δυτικές δημοκρατίες ισχύει ακόμα το τεκμήριο της αθωότητας. Κατά τα λοιπά αυτό που νιαουρίζει στα κεραμίδια δεν είναι σκύλος που γνωρίζει ξένες γλώσσες."