Κόντρα Βερρου- Ρουση- Χηρα στην Δυτική Λέσβο….

Έμπλεξαν τα μπούτια τους στην Δυτική Λέσβο

Κόντρα ξέσπασε σήμερα ανάμεσα στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Μιχάλη Ρούσση , στον επικεφαλής της παράταξης Ξεκινάμε Νικόλαο Χηρα και τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Τ. Βερρο με αφορμή μια ανάρτηση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Δυτικής Λέσβου Ν. Χηρα που ανέφερε ότι όλοι οι αμειβόμενοι αυτοδιοικητικοι τους τόπου μας θα πρέπει να καταθέσουν μέρος της αμοιβής τους προς οικονομική ενίσχυση για αγορά φαρμακευτικού υλικού των Κ.Υ

Η αρχική ανάρτηση του Ν. Χηρα:

Με αφορμή την ωραία κίνηση-πρωτοβουλία της πρώτης Ελληνίδας της χώρας, της προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού μας που έκαναν μια όμορφη αρχή , θα ήταν πολύ ωραίο και ευγενικό να γινόταν και κάτι ανάλογο από τους αμειβόμενους αυτοδιοικητικούς τους τοπου μας (Δήμαρχοι , αντιδήμαρχοι, ειδικοί σύμβουλοι κ.λ.π) .

Να καταθέσουν μέρος της αμοιβής τους (στη διακριτική τους ευχέρεια είναι ) σε ειδικό Τραπεζικό λογαριασμό προς οικονομική ενίσχυση για αγορά φαρμακευτικού υλικού των Κ.Υ Καλλονής ,Πολιχνιτου , Μανταμαδου και Αντισσας λόγο Κοροναϊου.

Η απάντηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Μιχάλη Ρούσση

"Καλησπέρα σας , διάβασα πριν λίγο μια ανάρτηση του κ.Χήρα στο Fb. Ο κ. Νικόλαος Χήρας,για όσους δεν τον γνωρίζουν, είναι ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Δυτικής Λέσβου, στην ανάρτηση του λοιπόν,αφού εξαίρει την κίνηση να δώσουν οι βουλευτές το μισό μισθό τους για την υγεία, αφήνει αιχμή για τους Αντιδημάρχους του Δήμου στο να κάνουν το ίδιο....

Θα μιλήσω για ότι αφορά εμένα και θα το κάνω γιατί θεωρώ αυτή την ανάρτηση προσβλητική και υποτιμητική για το πρόσωπο μου.

Πρώτον ,προς ενημέρωση σας κ.Χήρα ο μισθός του Αντιδημάρχου δεν έχει καμία σχέση με αυτόν του Βουλευτή.

Δεύτερον δεν παίρνω μισθό αντιδημάρχου, αλλά έχω κρατήσει το μισθό μου.
Τρίτον δεν έχω τηλέφωνο του Δήμου, αλλά το δικό μου, όπως και οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι για να μην επιβαρυνθεί ο Δήμος μας.

Τέταρτον δεν έχω υπηρεσιακό αυτοκίνητο παρότι μένω στην Ερεσό και το ντεπόζιτο αδειάζει γρήγορα , γιατί οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν ανάγκη από όλα τα οχήματα ,για να λειτουργήσουν, το ίδιο κάνει και ο Δήμαρχος και οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι.....

Τέλος θα μπορούσα να κάθομαι σπίτι μου και να παίρνω το μισθό μου γιατί ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, είμαι διαβητικός, καρκινοπαθής, πριν από 7 μήνες τέλειωσα χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες και πρόσφατα εγχειρίστηκα. Παρόλα αυτά κάνω τις εφημερίες μου στο Κέντρο Υγείας Άντισσας και κατεβαίνω και στο Δήμο για να λειτουργεί ομαλά η Υπηρεσία Καθαριότητας.

Τα κάνω όλα αυτά εν τω μέσο μιας επιδημίας γρίπης ενώ γνωρίζω πολύ καλά , αφού είμαι ιατρός, ότι αν κολλήσω είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πεθάνω και έρχεσαι εσύ κ Χήρα να αφήσεις υπονοούμενα και να μου ρήξεις λάσπη, γιατί??? Δεν έχεις άλλο τρόπο να κερδίσεις κανένα ψηφαλάκι? Η ηθική και οι αρχές που πήρες από το σπίτι σου, σου υπαγορεύουν να προβληθείς πετώντας λάσπη???

Κλείνω απευθύνοντας μια ερώτηση σε όσους ψήφισαν την παράταξη του κ.Χήρα και σε όσους τον στήριξαν , αυτά που λέει τα δέχεστε και σας εκφράζουν???"
Μιχάλης Ρούσσης

Το σχόλιο του Τ. Βερρου
--
Την ανάρτηση του Αντιδημάρχου κοινοποίησε και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Λέσβου γράφοντας:

Δεν συνηθίζω να κοινοποιώ αναρτήσεις άλλων, εκτός αυτών της σελίδας του Δήμου. Αλλά ο Μιχάλης έδωσε μερικά "μπατσάκια" στους λαϊκιστές, που εν μέσω τόσων προβλημάτων, ψάχνουν ρόλο και είπε αλήθειες. Τον αγώνα του τον ξέρω και τον ζω από την πρώτη στιγμή. Άλλος θα ήταν κρυμμένος στο σπίτι του, ο ορισμός της "ευπαθούς" ομάδας. Αλλά εκείνος είναι στην πρώτη γραμμή και στο Κέντρο Υγείας και στον Δήμο. Οπότε, σεβασμός και σιωπή. Τώρα όσον με αφορά κι εγώ 7 μήνες δεν επιβάρυνα τον Δήμο ούτε με αυτοκίνητο, ούτε με οδηγό, ούτε με τηλέφωνο, όλους δε τους προσκεκλημενους στον Δήμο που είχαμε τους φιλοξενήσαμε με δικά μας προσωπικά έξοδα. Τώρα, για τον μισθό, όσον με αφορά, ευχαρίστως αλλά όταν με το καλό ξεμπλοκαριστούν οι λογαριασμοί μου....

Ταξιάρχης Βέρρος

---
Η απάντηση του Ν. Χηρα

  Μετά την άδικη  λεκτική  επίθεση που δέχτηκα μεσω αναρτήσεων τους στο facebook ,  από τον αντιδήμαρχο καθαριότητα Κο Ρουσση και τον Κο Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου  δηλώνω τα εξής: 

Κυριε Ρουσση απο αυτά που γράφεις , έχεις επιλέξει και δικαίωμα σου είναι να παίρνεις τον μισθό του γιατρού και ο λόγος είναι προφανής.

Δεν αναφέρομαι όμως σε αυτοδιοικητικούς της δικής σου περιπτώσεις αλλα σε όσους λαμβάνουν αντιμισθίες και πάλι όσοι το επιθυμούν .

Το τι προσφέρεις στο Δήμο θα κριθεις στο τέλος όπως και όλοι μας
.
Αναφέρθηκες ακατανόητα στο θέμα της υγεία σου που βέβαια συμνπάσχουμε και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το θέμα που αναφέρθηκα στην ανάρτηση μου.
Είσαι εκτός τόπου και χρόνου ή ηθελημένα εκτός θέματος προσπαθώντας να ρίξεις λάσπη στο πρόσωπό μου .

Δεν δικαιολογείται  να χρησιμοποιείς το θέμα της υγεία σου για να θιξεις υπολήψεις  άλλων.

Δεν υποχρεώνω κανέναν να προβεί σε αυτή τη πράξη για αυτό και αναφέρω ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός.

Κατανοώ ότι ο στόχος σου δυστυχώς είναι να κινήσεις το συναίσθημα των δημοτών ότι εγω χτυπάω έναν άρρωστο άνθρωπο.
Είναι ανήθικο και λυπάμαι.

Όμως παρ όλα αυτά , συνμπάσχω στο πρόβλημα υγεία σου και Εύχομαι κάθε καλό σε εσένα και την οικογένειά σου.

Όσο αναφορά για αυτά που λες εσυ και τα παπαγαλάκια σου για υπηρεσιακά οχήματα και υπηρεσιακά τηλέφωνα που επικαλείσαι και που δεν αναφέρθηκα σε αυτά, θα τα δούμε εν καιρώ.

Στο μεταξύ εσύ ρίξε και καμία μάτια στην ιστοσελίδα Διαύγεια.


Όσο αφορά τον Κο Βερρο , που μετα απο αυτή την ανάρτηση του καταλαβαίνω ότι όλο αυτό είναι ενα καλοστημένο σχέδιο του λάσπης στο πρόσωπό μου, να κοιτάξει να λύσει τα πολλά προβλήματα του Δημου, διοτι οι δήμαρχοι είναι να λύνουν πρόβλημα και όχι να δημιουργούν.


Υπάρχει επίσης  και άλλη ανάρτηση μου , ελπίζω να τα καταφέρει και να μου απαντήσει.

Τον αφήνω στην ματαιοδοξία του και στα like του Facebook