4ο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοιου στην Λέσβο- Ανησυχία στο νοσοκομείο Μυτιλήνης


Ηλικιωμένη γυναίκα από την Αγιά Παρασκευή είναι το 4ο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στο νησί μας σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έγιναν γνωστά αργά σήμερα το απόγευμα.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ Αιγαίου η ηλικιωμένη γυναίκα επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Μυτιλήνης για άλλο πρόβλημα υγείας και το έμπειρο προσωπικό του Νοσοκομείου αμέσως κατάλαβε ότι έχει τα συμπτώματα του κορονοϊού. Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες , λήφθηκε δείγμα  από την ηλικιωμένη γυναίκα και τα σημερινά αποτελέσματα επιβεβαίωσαν τις υποψίες των Ιατρών. 
Η γυναίκα νοσηλεύεται στον ειδικό θάλαμο του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.
Αυτό που προκαλεί ανησυχία είναι ότι καμία από τις επαφές της ηλικιωμένης γυναίκας δεν συνδέεται με ταξίδι στο εξωτερικό ή με ιχνηλάτηση κάποιου άλλου κρούσματος στο νησί μας.  Αυτό το γεγονός φανερώνει και την διασπορά του κορονοϊού στο νησί μας καθώς είναι βέβαιο πλέον ότι υπάρχουν κρούσματα που δεν έχουν καταγραφεί.
Υπενθυμίζουμε ότι το κρούσμα που είχε καταγραφεί ως 4ο και αφορούσε ηλικιωμένη γυναίκα από χωριό της Δυτικής Λέσβου το τελικό τεστ ήταν αρνητικό. Επομένως το σημερινό κρούσμα είναι το 4ο.