Στον δήμο Δυτικής Λέσβου η ευθύνη παρακολούθησης και εκτέλεσης έργων αξίας 10 εκ. ευρώ


Με απόφαση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη  γίνεται  ανάληψη εκ μέρους του Δήμου Δυτικής Λέσβου της ευθύνης παρακολούθησης και εκτέλεσης των έργων της περιοχής της Δυτικής Λέσβου.

Ο  συνολικός προϋπολογισμός αυτών  αγγίζει τα 10 εκ. ευρώ από χρήματα ενταγμένα στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου για την Περιοχή της Δυτικής Λέσβου .

Η απόφαση αυτή πάρθηκε με γνώμονα πάντα το συμφέρον του νεοσύστατου Δήμου Δυτικής Λέσβου καθώς έτσι θα επιτευχθεί, όσο το δυνατόν, η επίσπευση έργων μεγάλης σημασίας για τους κατοίκους του Δήμου Δυτικής Λέσβου.  

Μετά την συνάντηση με τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου κ. Ταξιάρχη Βέρρο ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« Είναι καθήκον της Περιφέρειας η αγαστή συνεργασία με τους Δήμους προς όφελος των πολιτών. Η κίνηση αυτή της περιφερειακής αρχής αποδεικνύει πως έμπρακτα  στηρίζει το έργο των Δημοτικών αρχών των νησιών  και πως στην προσπάθειά τους για την επίτευξη σημαντικού έργου είναι αρωγός και συμπαραστάτης τους.»