Μετα το χάος που αντίκρισε στην Μορια ο Π.Πολακης..ζαλίστηκε τόσο πολύ που έπνιξε τον πόνο» του με βαρύ ζεϊμπέκικο (VID)


Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας έδωσε το «παρών» στην κοπή της πίτας του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, ενώ νωρίτερα βρέθηκε στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας, δηλώνοντας ότι έχει πάθει «σοκ»

Στη Μόρια βρέθηκε το Σάββατο ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Εκεί αφού επιτέθηκε στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση για την κατάσταση στο κέντρο υποδοχής μεταναστών και προσφύγων, στη συνέχεια γλέντησε σε τοπικά μπουζούκια.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Χανίων κατήγγειλε την κατάσταση που επικρατεί στη Μόρια και τις συνθήκες που βιώνουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες.

«ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ !!! Μητσοτακη αυτή είναι η Μόρια ΣΟΥ!!!! Σύστημα σε συνειδητή προσπάθεια ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ....Θα πούμε πολλά ,αυτά για πρώτη δόση».


Μετά την επίσκεψη στη Μόρια, ο Παύλος Πολάκης μετέβη στο «γλέντι», όπως ο ίδιος αναφέρει στο Facebook, στα μπουζούκια, για την κοπή της «πίτας» της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Μυτιλήνη όπου χόρεψε ζεϊμπέκικο με την ψυχή του, ενώ του άνοιγαν σαμπάνιες!


Προηγουμένως και στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αναφερόμενος στη Μόρια μίλησε για «φαβέλα στην Ευρώπη που δημιουργήθηκε από συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές». Και συμπλήρωσε:  Μας κατηγορούσαν ότι λέγαμε ότι οι πρόσφυγες λιάζονται. Πότε ήταν καλύτερα, τότε ή τώρα;.

Στο πλαίσιο κριτικής προς την κυβέρνηση τόνισε πως  «η κυβέρνηση αποφάσισε να εγκλωβίζει τους πρόσφυγες στα νησιά , για να καταφέρουν να μειώσουν τις ροές», ενώ μιλώντας για τον φράχτη τον χαρακτήρισε «αθερινόδιχτο».

Στη συνέχεια βέβαια, για να... πνίξει τον πόνο του επισκέφθηκε νυκτερινό κέντρο και το έριξε στις ζεμπεκιές!


Πηγή www.protothema.gr