Ο Περιφερειάρχης, οι Δήμαρχοι και οι κάτοικοι των νησιών μας εκπέμπουμε SOS!! Μας ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;


Γράφει η Αναστασία Αντωνέλλη Περιφερειακή Σύμβουλος- Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών- Πολιτισμού Π.Β.Α

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ;;;;;;;

           Και να λοιπόν που ξαφνικά μάθαμε ότι εμείς οι ακρίτες του Βορείου Αιγαίου είμαστε φασίστες,  είμαστε τραμπούκοι,  είμαστε ρατσιστές και έχουμε μάλιστα και Αρχηγό  ως….όχλος: ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, πρώην Πρύτανης του Πολυτεχνείου και πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ του Πανεπ. Δυτικής Αττικής  ! Πάμε οπλισμένοι εκδρομές στο Διαβολόρεμα και στην Καράβα για να  δείρουμε  αναίτια τα ΜΑΤ που ήρθαν για να εγκαταστήσουν στον τόπο μας Επενδύσεις και  διαπράττουμε  χίλια μύρια αδικήματα του κοινού Ποινικού Δικαίου καθοδηγούμενοι ως τυφλός όχλος από έναν Περιφερειάρχη που τολμά μάλιστα να χρησιμοποιεί και την λαϊκήν καθομιλουμένην με περισσήν ασέβειαν ενώ μιλά σε ιδιωτική συνομιλία με τον Καίσαρα, τους Συγκλητικούς και τους ……..Πραιτοριανούς!

            Φυσικά για όλους εμάς που κάτι σκαμπάζουμε από αυτό λέμε μεταξύ μας «σύστημα» όλα αυτά ήταν γνωστό ότι θα συμβούν μιας και χρόνια τώρα όποιος «δεν συνεμορφώθη με τας υποδείξεις» το Μιντιακό σύστημα διαπλεκόμενο με την εκάστοτε Κυβέρνηση βαφτίζει «γραφικούς, επικίνδυνους και καραγκιόζηδες» όσους αντιστέκονται ή τολμούν να το αμφισβητούν. Ήρθε λοιπόν και η ώρα των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου να βαφτιστούν «γραφικοί και επικίνδυνοι» λόγω του ότι τόλμησαν να σηκώσουν ανάστημα και να διεκδικήσουν να μην είναι τα νησιά τους Ευρωπαϊκές «φυλακές ανθρώπων»! Γραφικοί, επικίνδυνοι, φασίστες και τραμπούκοι όλοι εμείς που λίγα χρόνια πρίν ήμασταν υποψήφιοι για Νόμπελ λόγω «της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης που δείξαμε σε όλους τους ξεριζωμένους» και που αυτά τα ίδια τα σημερινά ΜΜΕ που σήμερα μας βρίζουν τότε μας δοξολογούσαν!

            Και δώστου πλάνα με πετροπόλεμους στα «σωτήρια ΜΑΤ» και δώστου πλάνα με σπασμένα αυτοκίνητα από τον όχλο, και δώστου πλάνα με τον Περιφερειάρχη να λέει ως άλλος αρχηγός των ατάκτων «δεν φοβάμαι τον Μητσοτάκη, τι θα με κάνει θα με βάλει φυλακή» και δώστου πλάνα με τραμπούκους κατοίκους που μπουκάρουν στα δωμάτια και δέρνουν τους εργαζόμενους στα ΜΑΤ! ΚΑΝΕΝΑ πλάνο από την απόβαση των 300 Ματατζήδων στο λιμάνι, φευγαλέο  πλάνο από την Μυτιλήνη που την έπνιξαν στα δακρυγόνα με το καλημέρα τους, κανένα πλάνο από τους δαρμένους κατοίκους, κανένα πλάνο από τους κυνηγημένους και καθυβριζόμενους στο δρόμο της Καράβας και της Καλλονής…….Και μέσα σε αυτό το πανδαιμόνιο ένας Περιφερειάρχης στην πρώτη γραμμή μαζί με τους κατοίκους να τρώει και αυτός δακρυγόνα, να μιλά για την Χούντα των ΜΑΤ και να φωνάζει εδώ και μήνες για διάλογο! Όμως το σύστημα είχε αποφασίσει: Νόμος και Τάξη, ΜΑΤ και ξύλο ….για το Καλό μας! Διότι το σύστημα γνωρίζει ποιο είναι το Καλό μας ενώ εμείς οι ρατσιστές, τραμπούκοι και φασίστες κάτοικοι των νησιών μας δεν ξέρουμε παρά μόνο να πετροβολάμε τα σωτήρια ΜΑΤ που ήρθαν να βοηθήσουν στην εγκατάσταση μιας «επένδυσης» στα νησιά μας!! Και επιτέλους αφού τα
 «σωτήρια τάγματα αποκατάστασης της τάξης» μας έβρισαν, μας φλόμωσαν στα ληγμένα δακρυγόνα, έβαλαν φωτιές στα δάση μας με ληγμένα καπνογόνα, μας έδειραν αρκούντως και είδαν πως δεν βάζουμε μυαλό…τον άκουσαν- τον Περιφερειάρχη;;- και τον φώναξαν για…..διάλογο με τον Πρωθυπουργό. Γιατί βεβαίως ο διάλογος αποδίδει περισσότερο όταν είσαι Περιφερειάρχης δαρμένων και τραυματισμένων κατοίκων και επιταγμένων εδαφών!! Έλα ντε όμως που κατάκοπος απ τα μπλόκα και καταστεναχωρημένος από όλα αυτά που μήνες φώναζε  πως θα συμβούν και συνέβαιναν μπροστά στα μάτια του, ως γνήσιος Πλωμαρίτης σε ιδιωτική τηλεφωνική επικοινωνία με τους Συγκλητικούς του Καίσαρα  που τον φοβέριζαν απάντησε με ασέβεια ΚΑΙ Αριστοφανική…..λέγοντας τους: δεν σας φοβάμαι!  Ποιός είδε τον Θεό και δεν δεν τον φοβήθηκε όλοι μαζί:  Καίσαρας, Συγκλητικοί και Πραιτοριανοί, Μιντιάρχες- εργολάβοι και πληρωμένα τσιράκια τους βρήκαν τον Εγκληματία Ένοχο: Αυτός φταίει για όλα, αυτός τους ξεσηκώνει, είναι γραφικός, είναι. επικίνδυνος και άρα στο πύρ το εξώτερον της απομόνωσης και του λιθοβολισμού του δια των…συστημικών λιβελολόγων τηλεοπτικών μαϊντανών και λιβελογράφων σε εφημερίδες ιδιοκτησίας εργολάβων δημοσίων έργων!!

            Δεν γράφω για να υπερασπιστώ τον Περιφερειάρχη. Άλλωστε έχει αποδείξει η πορεία του μέχρι τώρα πως δεν το χρειάζεται. Γράφω γιατί νοιώθω να με πνιγούν τα καπνογόνα της παραπληροφόρησης και των εργολάβων που φροντίζουν για το «καλό μας» στην Δημοκρατία της Μπανανίας μας . Δεν με αφορά ως αυτοδιοικητική ποιο κόμμα κυβερνά και δεν γράφω όσα γράφω γιατί είμαι υπέρ ή κατά του Κυβερνόντος κόμματος. Γράφω γιατί αυτά που συμβαίνουν  μας αφορούν όλους.

            Μας αφορά  όλους ότι ο εκπρόσωπος ενός θεσμικού οργάνου- της Περιφέρειας εν προκειμένω- προπηλακίζεται από τους Κυβερνώντες! Μας  αφορά όλους ότι η τοπική κοινωνία των νησιών του Βορείου Αιγαίου κατασυκοφαντείται και απαξιώνετε! Μας όλους αφορά ότι οι αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και των Δημοτικών Συμβουλίων που ζητάνε ομόφωνα αποσυμφόρηση εδώ και μήνες, να μην γίνουν φυλακές τα νησιά μας, ανθρώπινες συνθήκες ζωής για όλους αυτούς τους ξεριζωμένους οι Κυβερνώντες τις πετάνε στον κάλαθο των αχρήστων! Μας αφορά όλους το εφαρμοζόμενο από τα ΜΑΤ- δηλαδή την Κυβέρνηση- δόγμα «Σόκ και Δέος»  σε μας τους Ακρίτες! Μας αφορά όλους ο Ερντογάν που καραδοκεί για γκριζοποίηση των νησιών με πιθανή επίκληση- εργαλειοποίηση μουσουλμανικών πληθυσμών στα νησιά μας. Μας αφορά όλους ότι επειδή αντισταθήκαμε στα σχέδια τους να μετατρέψουν τα νησιά μας σε αποθήκες ψυχών μας έφεραν αντιμέτωπους με Έλληνες Πολίτες- τα ΜΑΤ- και εμπλακήκαμε σε  μάχες που κανένα καλό δεν θα φέρουν. Μας αφορά όλους ότι μας δέρνουν και επιτάσσουν εκτάσεις …για το καλό μας. Μας αφορά που τελικά πιστεύουν πως όσο περισσότερο και όσοι περισσότεροι πρόσφυγες ή μετανάστες υποφέρουν στα νησιά τόσο καλύτερα για όλους μας. Μας αφορά όλους που δεν υπάρχει Ελληνική ηγεσία ικανή να διεκδικήσει από τους Ευρωπαίους να μην γίνει η Ελλάδα χωματερή των ξεριζωμένων.

Αλήθεια όσα μας αφορούν όλους τους αφορούν;;;  

             Έχουν καταλάβει ότι ο Μουτζούρης εκφράζει όχι τον εαυτό του, αλλά 200.000 πολίτες που δεν έγιναν ξαφνικά ρατσιστές αλλά που δεν αντέχουν να σηκώνουν άλλο το βάρος του μεταναστευτικού στο όνομα όλης της Ευρώπης;;; Έχουν καταλάβει πόσο  η Μόρια μας πληγώνει;;;;;;; Έχουν καταλάβει ότι προσβάλουν την ανθρωπιά  και τον πολιτισμό μας  η πείνα, η πορνεία και τα ναρκωτικά της Μόριας;;; Έχουν καταλάβει ότι  πονά η καρδιά μας όταν αφήνουν να βιάζονται ασυνόδευτα παιδιά- ανήλικα στο Νταχάου της Μόριας;;; Έχουν καταλάβει ότι δεν αντέχουμε πλέον να είμαστε απλοί παρατηρητές του κάθε κατεργάρη που αυτοβαφτίζεται ΜΚΟ προκειμένου να τα κονομήσει από την δυστυχία αυτών των ανθρώπων;;;  Έχουν καταλάβει ότι διασαλεύτηκε η ασφάλεια, η κοινωνική ειρήνη,  η κοινωνική συνοχή και η δημόσια η υγεία στα νησιά μας;;;  Μπορούν έστω και τώρα να κάτσουν σε ένα τραπέζι όλοι μαζί Κυβερνώντες και Αρχηγοί Κομμάτων της  Αντιπολίτευσης και να αποφασίσουν μια Εθνική επιτέλους Στρατηγική για το μεταναστευτικό την οποία όλοι μαζί  να αξιώσουν από την Ευρώπη να την σεβαστεί;;;      
Ο Περιφερειάρχης, οι Δήμαρχοι και οι κάτοικοι των νησιών μας εκπέμπουμε SOS!! Μας ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;

Αναστασία Αντωνέλλη
Περιφερειακή Σύμβουλος- Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών- Πολιτισμού Π.Β.Α