Τσικνοπέμπτη διασκεδάζουμε στις «ΚΑΛΑΜΙΕΣ» με Live ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα (Αεροδρόμιο Μυτιλήνης)


Το εστιατόριο Καλαμιές είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους θαμώνες του την Τσικνοπέμπτη (20/02)..  


Την Τσίκνα πολλοί εμίσησαν… την Τσικνοπέμπτη ουδείς!



Σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον, με υπέροχες νοστιμιές και πολύ διάθεση το εστιατόριο «ΚΑΛΑΜΙΕΣ» σας περιμένει την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου να τσικνίσετε παρέα από το μεσημέρι..!!!

Το εστιατόριο «ΚΑΛΑΜΙΕΣ» θα “τσικνίσει” με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο!

Λαχταριστά ποιοτικά ελληνικά κρέατα συνοδευόμενα από γλυκές, πικάντικες και δροσερές σάλτσες σας περιμένουν να γνωρίσετε τις 50 ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ τους..!

Οι μεζέδες στο εστιατόριο «ΚΑΛΑΜΙΕΣ» είναι ικανοί να σε κρατήσουν για ώρες καθισμένο να δοκιμάζεις από όλα τα πιάτα τα καλούδια που παρελαύνουν μπροστά σου και κλείνουν μέσα τους ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική γαστρονομική φιλοσοφία του μεζέ με κυριότερο ατού στο βιογραφικό του τις κορυφαίες πρώτες ύλες.

Σε ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο όπου κυριαρχεί η πέτρα θα απολαύσετε όχι μόνο την πιο καλοφτιαγμένη εκδοχή της ελληνικής κουζίνας αλλά και την καλύτερη εκδοχή της ελληνικής διασκέδασης.

Το βράδυ…. Τσικνίζουμε με live πρόγραμμα…

Λίγο μετά τις 21:00 η ορχήστρα του εστιατορίου "ΚΑΛΑΜΙΕΣ" θα πάρει την θέση της για να ξεκινήσει το γλέντι με ρεμπέτικα, λαϊκά, έντεχνα….. αλλά και με μπόλικη αποκριάτικη διάθεση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ορχήστρα του εστιατορίου "ΚΑΛΑΜΙΕΣ" έχει ανανεώσει πλήρως το μουσικό της πρόγραμμα.. που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις μεγάλες πιστές των Αθηνών.

Επιμέλεια Προγράμματος: Γιώργος Λημναίος

Info….

Επισκεφθείτε το εστιατόριο «ΚΑΛΑΜΙΕΣ» δίπλα στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης και μια δοκιμή θα σας πείσει.

Η για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22510-61457, 22510-61666 και 694-2414093. Facebook: Καλαμιές

Εσείς θα το χάσετε;;;

Αφεθείτε, απολαύστε, διασκεδάστε.


Τηλέφωνο για κρατήσεις: 22510-61457, 22510-61666 και 6942414093.