Το Lesvos Market....Local Pickup Partner της διάσημης πλατφόρμας Wish !


Το Lesvos Market είναι ένα κατάστημα της πόλης μας στην οδό Σιμου Χουτζαιου 13 (έναντι 4ου γυμνασίου Μυτιλήνης)  που έχει μάθει να κάνει πάντα την διαφορά και να προσφέρει όλο και περισσότερα στους πελάτες του.


Πρόσφατα ανακοίνωσε την  συνεργασία του  με την παγκοσμίου φήμης ηλεκτρονική πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών Wish.com , με την ιδιότητα του τοπικού συνεργάτη και σημείου παραλαβής παραγγελιών για όσους διαμένουν εντός της Λέσβου.

Για εσάς που για κάποιον λόγο δεν γνωρίζετε μέχρι τώρα τι ακριβώς είναι η τοποθεσία www.wish.com σας αναφέρουμε συνοπτικά ότι πρόκειται για ένα παγκόσμιας εμβέλειας e-shop με καταναλωτικά προϊόντα κάθε κατηγορίας, τα οποία έχουν πολύ χαμηλό ή σε ορισμένες περιπτώσεις μηδενικό κόστος αγοράς από την πλευρά σας.

Μπορείτε μέσα σε αυτήν να βρείτε από μπρελόκ μέχρι φούρνο μικροκυμάτων…

Για εσάς που θα κατεβάσετε για πρώτη φορά την εφαρμογή της Wish στο κινητό σας, το Lesvos Market σας παρέχει ένα δωρεάν κουπόνι για να έχετε 50% έκπτωση στην πρώτη σας παραγγελία όποιο και αν είναι το ύψος της. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισάγετε τον προνομιακό κωδικό (ZFNLCZF)


Η διαδικασία τέλος της παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά είναι ιδιαίτερα απλή.

Με το που την ολοκληρώνετε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Wish θα λάβετε έναν μοναδικό κωδικό με τη μορφή QR Code όπως αυτόν της φωτογραφίας που ακολουθεί.

Τον σκανάρουν  στο κατάστημά για να επιβεβαιώσουν την ορθότητα των στοιχείων και του περιεχομένου και σας παραδίδουν  τα προϊόντα σας.

Έχετε την δυνατότητα δε να προσέλθετε κατά τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος και βέβαια να γλιτώσετε τις ουρές στο ταχυδρομείο από το οποία παραλαμβάνατε μέχρι τώρα τις παραγγελίες που βάζατε στην Wish.

Όσοι από εσάς δεν είχατε κατεβάσει μέχρι τώρα την εφαρμογή της Wish στο κινητό σας , τώρα ήρθε ο καιρός να το κάνετε! Θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο αρκετά προϊόντα τα οποία αφού τα βάλετε παραγγελία και τα πληρώσετε με τον ίδιο τρόπο που εφαρμόζατε μέχρι τώρα (paypal ή πιστωτική κάρτα) θα μπορείτε να τα παραλάβετε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ από το κατάστημά μας. Η εφαρμογή αυτή είναι διαθέσιμη στο Google Play Store για συσκευές Android, αλλά και στο App Store για όσες υποστηρίζουν λειτουργικό iOS.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν θα έχετε έξοδα αποστολής να επιβαρύνουν το τελικό σας σύνολο. Επιπλέον κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από το Lesvos Market ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΤΕ ούτε cent παραπάνω!

Έρχεστε… παραλαμβάνετε… φεύγετε!

Είναι όμως σημαντικό να κατανοήσετε ότι δεν είμαστε αποθήκη της Wish, που σημαίνει ότι δεν θα έχουμε όλη την προϊοντική της γκάμα. Κάτι τέτοιο άλλωστε θα ήταν αδύνατο μιας και διαθέτει χιλιάδες κωδικούς. Το ποιά προϊόντα μπορείτε να παραλάβετε άμεσα θα τα βλέπετε με ειδική σήμανση που θα αναρτά η ίδια η Wish.

Σίγουρα και εμείς από την πλευρά μας θα σας γνωστοποιούμε τακτικά σε σχετικά post μέσα από τα social media μας τι καινούργιο έχουμε παραλάβει για να σας διευκολύνουμε στις αγορές σας.


INFO

📍 Σίμου Χουτζαιου 13, ΜΥΤΙΛΗΝΗ
Τηλ: 22510-48043