Foxbet: Με τα γκολ στο Οπόρτο και το χάντικαπ στο Τελ-Αβίβ


«Γιορτινή» η αποψινή ημέρα από πλευράς αθλητικών δρώμενων, με τους αγώνες ρεβάνς για την φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ και αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Τι κρατάμε όμως για ποντάρισμα;

Πόρτο – Λεβερκούζεν

Η Πόρτο ηττήθηκε στην Γερμανία με 2-1 χωρίς να πιάσει καλή απόδοση. Δεν ξεκίνησε καλά στο ματς, δέχθηκε πίεση όμως εν τέλει το εκτός έδρας γκολ την διατηρεί στο κόλπο της πρόκρισης. Για το πρωτάθλημα, επιβλήθηκε της Πορτιμονένσε με 1-0, παραμένοντας στην... σκιά της Μπενφίκα. Αμφότερες θα αναμετρηθούν και στον τελικό του κυπέλλου. Την Δευτέρα αγωνίζεται στην έδρα της Σάντα Κλάρα, παραμένοντας μέσα και στους τρεις στόχους που είχε από την αρχή. Η Λεβερκούζεν από την άλλη, κέρδισε μεν με 2-1 στο πρώτο ματς, όμως θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει καλύτερο αποτέλεσμα. Ικανοποιείται απόψε με νίκη ή ισοπαλία, αλλά και ήττα με ένα τέρμα διαφορά από 3-2 και πάνω. Σε καλό φεγγάρι μέσα στο 2020, ενώ μετρά μόλις τρεις ήττες στις 11 τελευταία ευρωπαϊκά εκτός (4-4-3).

Η Πόρτο είναι υποχρεωμένη να αγωνιστεί ανοιχτά και αυτό υπόσχεται ματς με θέαμα. Η Λεβερκούζεν είναι... μαθημένη σε τέτοια παιχνίδια, οπότε το combo bet Over + G/G στο 1.87 έχει αξία.

Μακάμπι – Ολυμπιακός

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έχει καταφέρει η Μακάμπι. Πέρασε με... μισή ομάδα και από την έδρα της Βαλένια, παραμένοντας σε τροχιά πρόκρισης. Τα προβλήματα τραυματισμού δεν έχουν «γονατίσει» την ομάδα του Σφαιρόπουλου όπως φαίνεται, ενώ απόψε θα έχει και την κακή παράδοση κόντρα στον Ολυμπιακό απέναντι της. Οι «ερυθρόλευκοι» από την άλλη, επιβλήθηκαν της Βιλερμπάν με 77-68 την περασμένη αγωνιστική, αν και είχαν αρκετές απουσίες. Για πρώτη φορά στην σεζόν βρέθηκε εντός 8άδας, έστω και αν ισοβαθμεί με άλλες ομάδες. Δύσκολο το πρόγραμμα που έχουν στην συνέχεια και θα είναι τεράστια έκπληξη να τα καταφέρουν μέχρι τέλους.

Παρ' όλα αυτά το «2» φαντάζει ιδανική περίπτωση με το χάντικαπ των 9,5 πόντων υπέρ του. Ας μην λησμονούμε και την παράδοση (3 διπλά στα τελευταία 4), με την μοναδική ήττα το διάστημα αυτό να είναι στον πόντο.


Παίξε Πάμε Στοίχημα κάνοντας από την εγγραφη οπαπ από τον υπολογιστή σου