Foxbet: Τα εγχώρια Κύπελλα σε πρώτο πλάνο


Μπορεί στην Ελλάδα να δεσπόζει ο επαναληπτικός του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως δράση στα εγχώρια κύπελλα υπάρχει και στα υπόλοιπα γήπεδα της Ευρώπης. Ξεχωρίζει το Ίντερ-Νάπολι στην Ιταλία, ενώ στοιχηματικά θα ασχοληθούμε και με το Λυών – Μαρσέιγ.

Ίντερ – Νάπολι

Επική ανατροπή και μεγάλη νίκη επί της Μίλαν με σκορ 4-2, με τους «νερατζούρι» να πιάνουν στην κορυφή την Γιουβέντους. Στο ημίχρονο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, στην επανάληψη σκόραρε τέσσερις φορές και πλέον ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Λάτσιο την προσεχή Κυριακή. Η ομάδα του Κόντε βρίσκεται εντός και των τριών στόχων, με το πρωτάθλημα να αποτελεί την προτεραιότητα της. Η Νάπολι απογοήτευσε κόντρα στην Λέτσε, χάνοντας εντός έδρας με σκορ 3-2. Μαζί με το παιχνίδι, έχασε και σημαντικό έδαφος για την διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Ακολουθεί εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Κάλιαρι, ενώ την ενδιαφέρει και το Κύπελλο. Απόψε θα αγωνιστεί χωρίς την βοήθεια των φίλων της.

Μιας και δεν είναι νοκ-άουτ η αναμέτρηση, θεωρούμε την Νάπολι ικανή να βρει ένα τέρμα απόψε. Η πρόκριση είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο πως θα κριθεί στο δεύτερο ματς, οπότε για απόψε πάμε με το G/G του 1.76.

Λυών – Μαρσέιγ

Έδωσε την περασμένη αγωνιστική σημαντικό τεστ, στο οποίο όμως απέτυχε. Αντιμετώπισε την Παρί στο Παρίσι, χάνοντας με 4-2, δίχως να είναι και τόσο ανταγωνιστική. Έχει ήδη προκριθεί στον τελικό του Λιγκ Καπ και φιλοδοξεί να περάσει και στους «4» του Κυπέλλου. Η Μαρσέιγ από την άλλη, φιλοξένησε την Τουλούζ, επικρατώντας δύσκολα με σκορ 1-0. Δεν ήταν καλή σε γενικές γραμμές, όμως απόψε θα έχει περισσότερες ευκαιρίες προκειμένου να φανεί απειλητική. Το αρνητικό για την ίδια είναι πως θα έχει αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσει ενόψει της αποψινής νοκ-άουτ αναμέτρησης.

Οι Μασσαλοί συνήθως τα καταφέρνουν απέναντι στην Λυών σε μονά ματς. Τους δίνουμε τύχη και σήμερα στο να μην ηττηθούν με το Χ2 της ΔΕ στο 1.78 να μπαίνει στο δελτίο μας.

Εσύ σε ποια εταιρεία στοιχημάτων έχεις κάνει εγγραφή;