Foxbet: Θα αντέξει στο «San Mamés» η Μπάρτσα;


Αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα. Στο Κύπελλο Ελλάδος ο Άρης φιλοξενεί τον Ατρόμητο, ενώ για την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με το Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα (Κύπελλο Ισπανίας) και το Εφές – Ζαλγκίρις (Ευρωλίγκα).

Εφές – Ζαλγκίρις

Με 8 σερί νίκες και 16 στους τελευταίους 17, η Εφές καταφέρνει να περνάει από έδρες ομάδων που βρίσκονται στην πρώτη τετράδα. Τελευταίο της επίτευγμα το πέρασμα από την Μόσχα, με την ομάδα του Αταμάν να πιστοποιεί πως βρίσκεται σε εκπληκτικό μομέντουμ. Η Ζαλγκρίς έκανε... περίπατο απέναντι στον Ολυμπιακό (νίκη με 25 πόντους) και μπήκε πλέον και... επίσημα στο κυνήγι της οκτάδας. Κάτι ανάλογο έκανε και πέρυσι, με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ νικών.

Απόψε μάλιστα θα αγωνιστεί με σύμμαχο την παράδοση (πέντε σερί νίκες στην Πόλη!). Βρίσκεται και σε καλή κατάσταση και θεωρούμε πως το χάντικαπ των 8,5 πόντων θα το υπερασπιστεί.

Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα

Και μια... ποδοσφαιρική πινελιά, με το ενδιαφέρον παιχνίδι της Μπιλμπάο κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι Βάσκοι πέρασαν οριακά την Τενερίφη στον προηγούμενο γύρο (στα πέναλτι), δείχνοντας για άλλη μια φορά πως κινούνται στην μετριότητα. Δίχως νίκη στα τελευταία επτά επίσημα (0-5-2), χάνοντας εσχάτως και στο πρωτάθλημα από την Χετάφε με 2-0. Η Μπάρτσα (περυσινή φιναλίστ) είχε εύκολο έργο απέναντι στην Λεγανές (5-0). Με τον Φατί (ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της La Liga Που σκόραρε δυο τέρματα στο ίδιο ματς), επικράτησε της Λεβάντε με σκορ 2-1.

Προβληματίζει η Μπιλμπάο στο πρωτάθλημα, όμως και η Μπάρτσα φαίνεται πως έχει... θέματα με χαρακτηριστικά στην απόδοση της. Θα το παλέψουν οι Βάσκοι, σε ένα ματς όπου ο φαβοριτισμός της Μπαρτσελόνα είναι υπέρμετρος.


Διάβασε για την αξιολόγηση στοιχηματικών που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα