Η κυβέρνηση της Ν.Δ έφερε τα ΜΑΤ στην Λέσβο για να σκοτώσουν κόσμο;


Συνεχίζονται οι απρόκλητες επιθέσεις από τις δυνάμεις καταστολής κατά των συγκεντρωμένων πολιτών σε Διαβολορεμα και Καραβα

Τα ΜΑΤ που χτυπάνε Έλληνες χωρίς λόγο, ήρθαν στην Λέσβο για να σκοτώσουν κόσμο;
Το πρωί βρεθήκαμε στην Καραβα, εκείνη την στιγμή όλα ήταν ήρεμα.

Λίγο πριν το μεσημέρι μεταβήκαμε στο Διαβολορεμα όπου εκεί το κλίμα ήταν τεταμένο, με συνεχείς επιθέσεις από τα ΜΑΤ προς τους πολίτες..

Τα ΜΑΤ και οι υπεύθυνοι αυτής την κατάστασης που ζούμε εδώ και λίγες ώρες ψάχνουν τρόπους να περάσουν τα μηχανήματα στην επιταγμένη περιοχή..

Αλλά λογάριαζαν χωρίς τους Λέσβιους.. Γι αυτό άλλωστε οι πληροφορίες που έχουμε αναφέρουν ότι το βράδυ έρχονται ακόμα 5 διμοιρίες των ΜΑΤ.

Τι θα γίνει θα σκοτωθεί κόσμος;;; Αυτό θέλει ο κος Μητσοτάκης;;

Οι άνδρες των ΜΑΤ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ προκλητικοί,  δεν δίστασε ένας από αυτούς κρατώντας επιδεικτικά το όπλο εκτόξευσης να επιτεθεί και στον δημοσιογράφο δ/ντη του LesvosPost Στεφάνου Γεώργιο, γιατί; Γιατί απλά έκανε την δουλειά του τραβούσε βίντεο ώστε όλος ο κόσμος ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό να δει την κατάσταση που απέκρυψαν σήμερα τα μεγάλα ΜΜΕ.

Όλο αυτό φυσικά μεταδόθηκε Live ….

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικών ενάντια στους συγκεντρωμένους που διαμαρτύρονται για την επίταξη και τη νέα κλειστή δομή που σχεδιάστηκε να κατασκευαστεί στη Λέσβο. Ας σημειωθεί ότι κατά την επίθεση με τα χημικά ξέσπασαν μικρές πυρκαγιές σε δασική έκταση, οι οποίες αντιμετωπίσθηκαν άμεσα.

Η τυφλή χρήση χημικών, δακρυγόνων και κροτίδων κρότου - λάμψης μέσα στη δασική περιοχή βάζει σε κίνδυνο εκτός από τις ανθρώπινες ζωές και το δάσος.

Η Αστυνομία έχει κλείσει το δρόμο προς Μανταμάδο για να εμποδίσει τους πολίτες να μεταβούν στο Μανταμάδο.

Υπενθυμίζουμε ότι υπήρχε κάλεσμα για σήμερα το απόγευμα στις 4 στο χώρο της ΔΕΗ στη Μυτιλήνη με προορισμό το Μανταμάδο, και αυτήν την ώρα εκατοντάδες πολίτες με δικά τους μέσα πάνε στην Καραβα.

Κλειστός είναι και ο δρόμος Μυτιλήνης προς Καλλονή και επιτρέπουν την κίνηση μόνο από την Αχλαδερή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν λίγο έσπασαν το μπλόκο στον ΧΥΤΑ και πλέον μηχανήματα του στρατού βρίσκονται μέσα στην επιταγμένη περιοχή με σκοπό να ξεκινήσουν τις εργασίες άμεσα