Σε Ακρασι και Αμπελικο ο Δήμαρχος Μυτιλήνης


Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του στα χωριά του Δήμου,

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του στα χωριά του Δήμου, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, βρέθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο Ακράσι.

Εκεί, παρουσία της Προέδρου του χωριού Περσεφόνης Καρπέλλη, επιθεώρησε το σημείο όπου εκτελούνται έργα στήριξης και τσιμεντόστρωσης, ένα χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε το χωριό, καθώς υπήρχε κίνδυνος κατολίσθησης και καταστροφών σε διπλανά σπίτια.


Η παρούσα Δημοτική Αρχή επίσπευσε τις διαδικασίες και τα έργα ήδη εκτελούνται, έτσι ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενο δημιουργίας επικινδύνων καταστάσεων.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης συζήτησε με την Πρόεδρο του χωριού για τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους, ενώ επισκέφθηκε και το Δημοτικό Κατάστημα Ακρασίου.


Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συνεχίζοντας τις επισκέψεις του στα χωριά του Δήμου, βρέθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στο Αμπελικό.

Εκεί, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα για τη βελτίωση των χωριών μας, εκτελούνται εργασίες τσιμεντόστρωσης και βελτίωσης δρόμου εντός του οικισμού.


Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, αφού ενημερώθηκε για τις εργασίες, είχε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να συζητήσει με τον Πρόεδρο του Αμπελικού, Γιώργο Κουρούλη, αλλά και με τους κατοίκους του χωριού, τονίζοντας την σημασία που δίνει η παρούσα Δημοτική Αρχή στην καθημερινότητα του δημότη.

Οι επισκέψεις του Δημάρχου Μυτιλήνης θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και σε άλλα χωριά του Δήμου.