Στο Τελ Αβίβ η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου


Συμμετοχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε εκδήλωση τουριστικής προβολής στο Τελ Αβίβ

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα νησιά της στην εκδήλωση τουριστικής προβολής και επιχειρηματικών συναντήσεων που διοργάνωσε ο ΕΟΤ στο Τελ Αβίβ, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, με σκοπό την παρουσίαση  των ελληνικών τουριστικών προορισμών στην Ισραηλινή τουριστική αγορά.

Στόχος της εκδήλωσης, στην οποία συμμετείχε η Ομοσπονδία Ισραηλινών Πρακτόρων (ΙΤΤΑΑ), ήταν να παρουσιαστούν και νέοι, λιγότερο γνωστοί προορισμοί στους Ισραηλινούς τουριστικούς πράκτορες και να δοθούν ευκαιρίες για την ανάπτυξη νέων συνεργασιών, μέσα από τις επιχειρηματικές συναντήσεις, καθώς οι Ισραηλινοί αγαπούν ιδιαίτερα την Ελλάδα και την επισκέπτονται συχνά.


Επικεφαλής της αποστολής της Π.Β.Α. στο Τελ Αβίβ ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Επικοινωνιών και Μεταφορών κ. Νίκος Νύκτας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΕΟΤ, κ. Φραγκάκη και να ενημερωθεί για το ειδικό πρόγραμμα προβολής των νησιών του Βορείου Αιγαίου που σχεδιάζει ο ΕΟΤ. Την παρουσίαση των νησιών επιμελήθηκε και πραγματοποίησε το στέλεχος της Δ/νσης Τουρισμού κ. Μαρία Κόβα. Συμμετείχαν επίσης επιχειρηματίες από τα νησιά, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τουριστικά γραφεία από το Ισραήλ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΕΟΤ ειδική ενέργεια προβολής των νησιών του Βορείου Αιγαίου, με την κλήρωση μιας διαμονής τεσσάρων ημερών σε έναν από τους συμμετέχοντες τουριστικούς πράκτορες. Τα εισιτήρια του νικητή ήταν προσφορά της Aegean Airlines και η 4ήμερη διαμονή στη Χίο προσφορά του Ομίλου Ξενοδοχείων Chandris, ενώ η Π.Β.Α. θα αναλάβει να καλύψει όλα τα λοιπά κόστη της φιλοξενίας, ώστε να προσφερθεί στον νικητή μια ολοκληρωμένη και όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία.