Στον Δήμο Δυτικής Λέσβου το μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝ.ΑΛ Τόνια Αντωνίου


Συνάντηση με το μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝ.ΑΛ Τόνια Αντωνίου, είχε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του νεοσύστατου Δήμου Δυτικής Λέσβου αλλά και το φλέγον του μεταναστευτικού. Ειδικότερα η κ. Αντωνίου ενημερώθηκε για τις θέσεις του Δήμου και την εναντίωσή του στην προοπτική δημιουργίας οποιασδήποτε νέας δομής στο νησί.


Η κυρία Αντωνίου από τη μεριά της εξέφρασε την υποστήριξή της στα αιτήματα των νησιωτών τονίζοντας πως θέση του ΚΙΝ.ΑΛ είναι υπέρ της άμεσης αποσυμφόρησης (και) της Λέσβου. «Είναι θέμα εθνικής ασφάλειας, είναι εθνικό ζήτημα που απαιτεί την αλλαγή της αδιέξοδης πολιτικής που ασκείται από την κυβέρνηση για να επιτευχθεί η αναλογική κατανομή προσφύγων και μεταναστών σε όλη την Ευρώπη», υποστήριξε στο δήμαρχο το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του ΚΙΝ.ΑΛ. Προσθέτοντας πως «πρέπει να επιβάλλουμε στην Ευρώπη να αλλάξει η ισχύουσα συμφωνία με την Ε.Ε. όπως και η συμφωνία του Δουβλίνου».


Την κυρία Αντωνίου συνόδευσαν τα μέλη της νομαρχιακής του ΚΙΝ.ΑΛ στη Λέσβο Γιώργος Μήλιος και Νίκος Προβατάς και το μέλος της Γραμματείας Νησιωτικής Πολιτικής του ΚΙΝ.ΑΛ Βάσω Χοχλάκα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ακόμη ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άρης Ελευθερίου, οι αντιδήμαρχοι Ιορδάνης Ιορδάνου, Γιώργος Αλάνης, Κώστας Πάππος, Ασανούλα Γιαννή-Κοκκινέλλη και ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου Κώστας Κατσαρός.