Κόβει βασιλόπιτα η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου καλεί τους συναδέλφους να απομονώσουν τις ρατσιστικές, ακροδεξιές φωνές που στοχοποιούν πρόσφυγες και μετανάστες, τα θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων, βγάζοντας για άλλη μια φορά “λάδι” τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και των φίλων τους στην ΕΕ που ευθύνονται για αυτήν την κατάσταση και στο νησί μας και συνεχίζουν απροκάλυπτα τον εμπαιγμό σε βάρος των νησιωτών.

Έχοντας την υποχρέωση να μετρήσουμε όλο και μεγαλύτερες επιτυχίες για την χρονιά που ήδη διανύουμε, αναγνωρίζουμε πως χωρίς τα μέλη μας στο πλευρό μας, δεν θα είναι δυνατό, γι’ αυτόν τον λόγο σας καλούμε όλους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης στην καφετέρια Chez Moi 2 στη διεύθυνση Λαδάδικα 8, το Σάββατο 8 Φλεβάρη και ώρα 19:00. Ελάτε να γνωριστούμε καλύτερα και να συζητήσουμε για τα προβλήματα που μας απασχολούν αλλά και για μια ανάπαυλα στις ολοένα αυξανόμενες δυσκολίες της καθημερινότητας. Σας περιμένουμε όλους!

Συνεχίζουμε τον αγώνα για τα δικαιώματα των εργαζομένων του νησιού μας και σε αυτήν την κατεύθυνση καλούμε σε επαγρύπνηση μπροστά στα σχέδια της κυβέρνησης να κατατεθεί το νέο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή το αμέσως επόμενο διάστημα.

Το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο έχει ήδη καλέσει σε απεργία για την ημερομηνία που κατατίθεται το νομοσχέδιο κι εκεί να δοθεί μαζική απάντηση μαζί με όλα τα άλλα σωματεία του νησιού μας στον δρόμο, καθώς εκεί φοβούνται να μας βλέπουν οι κυβερνώντες, γι’ αυτό και ετοιμάζουν νομοθεσία που θα στείλει το εργατικό κίνημα στο πεζοδρόμιο! Να μην τους περάσει!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
05/02/2020