ΝΤΡΟΠΗ: Λέσβος είναι όλο το νησί αλλά: Διαχωρίζεται από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου ο Δήμος Μυτιλήνης


Ένα θέατρο του παραλόγου διαδραματίστηκε στο σημερινό έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μυτιλήνης.

Μετα από όλες τις τοποθετήσεις στο τέλος υπήρξε ένταση καθώς η Δημοτική Αρχή δεν αποδέχτηκε να προστεθεί στο ψήφισμα η καταδίκη της επίταξης εκτάσεων στην περιοχή Καράβα Μανταμάδου


Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσε ότι ο Δήμος Μυτιλήνης εμμένει στο παλιό ψήφισμα που είχαν ψηφιστεί σε προηγούμενα δημοτικά συμβούλια για καμιά νέα δομή στο νησί της Λέσβου, αποσυμφόρηση, κλείσιμο των υφιστάμενων δομών, έλεγχος των ΜΚΟ κτλ κτλτ κτλ.. .

Ουσιαστικά η δημοτική αρχή επανάφερε ένα ήδη ψηφισμένο ψήφισμα….

Ούτε νέες δυναμικές κινητοποιήσεις ούτε τίποτα….

Ενώ όπως τονίστηκε ο  Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης θα μεταβεί κανονικά στην Αθήνα την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στη συνάντηση με θέμα το προσφυγικό-μεταναστευτικό.


Μετα από αυτό το θέατρο αποχώρησαν οι παρατάξεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και "Με πυξίδα τον πολίτη" καταγγέλλοντας την δημοτική Αρχή Κύτελη ότι συμπλέει με την κυβερνητική πολιτική για τις επιτάξεις και τις νέες δομές

Το δημοτικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στην αρχή παρουσία του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του δημοτικού συμβουλίου οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Βάλεσης, Εφη Γιαννάκα και εκ μέρους του Συριζα η Βασιλική Ανδρεαδέλλη.