Ταξιάρχης Βερρος: «Δήμος Δυτικής Λέσβου και Περιφέρεια θα κάνουν ότι μπορούν για να αποτρέψουν την κατασκευή της νέας δομής»



Σχόλιο με φόντο την έναρξη εργασιών από εβδομάδα για την κατασκευή νέας δομής στην Καραβα Μανταμαδου έκανε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την Τετάρτη θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής νέας δομής στην Καραβα μετα και το άκυρο.. χωρίς καν απάντηση στην πρόσκληση του περιφερειάρχη για επισκευή του υπουργού Νότη Μηταρακη το Σαββατοκύριακο στην Λέσβο.

Την Δευτέρα στις 13:30 θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τις προπαρασκευαστικές εργασίες των νέων δομών μεταναστών στα νησιά του Βορείου Αιγαίου

Οι εταιρείες που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό είναι οι  "ΤΕΡΝΑ ΑΕ", "ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΑΕ" και  "ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ.

Οι Προπαρασκευαστικές εργασίες περίφραξης και καθαρισμού γηπέδου όπως την ονόμασαν στην τοποθεσία "ΚΑΡΑΒΑΣ" στο Δήμο Δυτικής ΛΕΣΒΟΥ, έχει δαπάνη 899.434,53 €

Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία "ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ έχει αναλάβει και πραγματοποιεί τις εργασίες του οδικού άξονα Καλλονή -Σίγρι, και έχει εδώ στην Λέσβο όλα τα βαριά μηχανήματα που θα μπορέσουν άμεσα να βρεθούν στην Καραβα για την κατασκευή της δομής.

Το σχόλιο του δημάρχου δυτικής Λέσβου:

«Δήμος Δυτικής Λέσβου και Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, πλην Λακεδαιμονίων, θα κάνουν ότι πρέπει και ότι μπορούν για να αποτρέψουν την κατασκευή της νέας πόλης στην Καράβα. Όσοι πιστοί προσέλθετε.»