Εκλογές στο Συνδικάτο Εργαζομένων Επισιτιστικών και Τουριστικών Επαγγελμάτων Λέσβου


την Τετάρτη 19 Φλεβάρη
Συνάδελφε-συναδέλφισσα

Το συνδικάτο στον επισιτισμό τουρισμό και στα ξενοδοχεία της Λέσβου το ιδρύσαμε εμείς οι εργαζόμενοι για να είναι αποκούμπι μας, υπερασπιστής των δικαιωμάτων μας. Για να μην περάσει το κλίμα υποταγής φόβου και μοιρολατρίας, ανοχής και αναμονής, για να μην ταυτιστούν οι εργαζόμενοι και το κίνημα με τις επιχειρήσεις και τα κέρδη τους, που τα βγάζουν από την δική μας εργασία,  για να μην ρίξουμε τον πήχη των διεκδικήσεων και των απαιτήσεων μας.

Εμείς σκλάβοι δεν θα γίνουμε

Ήρθε η ώρα να κάνουμε το συνδικάτο μας πιο δυνατό, συμμετέχοντας στις εκλογές που ξεκινούν  την Τετάρτη 19 Φλεβάρη.

Συγκεκριμένα οι μέρες των εκλογών είναι οι εξής:

Τετάρτη 19/02 
17.30 - 21.30
Μυτιλήνη στο Εργατικό Κέντρο Δαβάκη & Βαλαωρίτου γωνία
Πέμπτη  20/02
17.30 - 21.30
Μυτιλήνη στο Εργατικό Κέντρο Δαβάκη & Βαλαωρίτου γωνία
Παρασκευή  21/02
09:00 – 13:30
Μυτιλήνη στο Εργατικό Κέντρο Δαβάκη & Βαλαωρίτου γωνία
Παρασκευή     21/02
17.30 - 21.30
Μυτιλήνη στο Εργατικό Κέντρο Δαβάκη & Βαλαωρίτου γωνία

  *Απαραίτητο για να ψηφίσουν τα μέλη να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα
          
 Για να αποτελέσει  το σωματείο μας, το οχυρό των κατακτήσεων που μας αξίζουν, να μπει εμπόδιο στην εργοδοσία, έτσι χαράζουμε το δρόμο με οργάνωση όλο και περισσότερων εργαζομένων και ανέργων του κλάδου, με μαζική συμμετοχή, με ισχυροποίηση της ταξικής γραμμής, με ανανέωση των ψηφοδελτίων και ανάδειξη νέων στα όργανα διοίκησης. Έτσι θα καταφέρουμε να δώσουμε τη μάχη για να σταματήσουμε τα χειρότερα που έρχονται και να πάρουμε πίσω ό,τι μας στέρησαν το προηγούμενο διάστημα.

           
 Αφήνουμε πίσω μας την μοιρολατρία και τη λογική ότι «τίποτε δεν γίνεται» που δηλητηριάζει ένα μεγάλο μέρος των συναδέλφων μας και αδυνατίζει την ενότητα μας. Η εμπειρία δείχνει ότι τα προηγούμενα χρόνια όλοι μαζί καταφέραμε να καθυστερήσουμε την επίθεσή τους, να εμποδίσουμε τα χειρότερα, να έχουμε μικρές αλλά σημαντικές νίκες που δείχνουν το δρόμο. 
            
Είναι η ώρα να ακουστεί η δική μας φωνή!