Η ιδιωτική συνομιλία του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου και η προπαγάνδα που στήνουν τα ΜΜΕ των Αθηνών


Εδώ και λίγα λεπτά στήνεται μια απίστευτη προπαγάνδα…λίγο πριν την συνάντηση του περιφερειάρχη και των δημάρχων με τον πρωθυπουργό 

Ένα βίντεο ιδιωτικής συνομιλίας του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου που συνομιλεί με κάποιον από την κυβέρνηση παρακαλώντας τον να εξομαλυνθεί η κατάσταση κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τα sites ανά την Ελλάδα να χαρακτηρίζουν ως απαράδεκτο και χυδαίο τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου που χτυπήθηκε που έφαγε δακρυγόνα που για 48 ώρες δεν έχει κοιμηθεί..

Το βίντεο που το τράβηξε κάποιος από τους παρισταμένους στην συνομιλία ανέβηκε στο facebook Και αμέσως το τσάκωσαν τα τσακάλια των ΜΜΕ της Ελλάδας..

Όπως μάλιστα αναφέρουν αυτά τα ΜΜΕ “Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικους. Είναι κρίμα για τα νησιά να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης”, ανέφεραν κυβερνητικά στελέχη σύμφωνα πάντα με τα αυτα που γράφουν τα διάφορα μεγάλα sites.

Εμείς δεν θα ανεβάσουμε το βίντεο καθώς είναι ιδιωτική συνομιλία , το μόνο θα πούμε όμως μετα από 48 ώρες δακρυγόνων που φάγαμε αυτήν την φράση "Να κι αν νευρίασε ο Πρωθυπουργός..."


Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι εδώ και 2 ημέρες οι Λέσβιοι και οι νησιώτες που πάλεψαν για την περιοχή τους έχουν δεχθεί πέρα από την επίθεση των ΜΑΤ και μια ολομέτωπη επίθεση από τα ΜΜΕ της Ελλάδας.

Πολλά fake news διακινήθηκαν από τα μεγάλα ΜΜΕ των Αθηνών με σκοπό να αμαυρώσουν τις διαμαρτυρίες των νησιωτών.

Δεν δίστασαν να γράψουν μάλιστα και ότι κάτοικοι της Λέσβου πυροβόλησαν με καραμπίνα στα πόδια αστυνομικούς κάτι που δεν ισχύει…..


Ευτυχώς που για 48 ώρες και εμείς αλλά και τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ της Λέσβου καταγράφαμε ζωντανά ΟΛΗ την αλήθεια από τα μέτωπα των συγκρούσεων…