Τσικνοπέμπτη…με χειροποίητες ψητονοστιμίες και απίστευτες προσφορές στο «ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ» (Βουρνάζων 35 Μυτιλήνη)


Ένας ζεστός και όμορφα διακοσμημένος χώρος σας περιμένει στην Πλατεία Αλυσίδας, Περιοχή Βουρνάζων Μυτιλήνης... το παλαιότερο ψητοπωλείο της Λέσβου… το «ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ»

Την Τσικνοπέμπτη λοιπόν και για όσους θέλουν κάτι παραπάνω από ένα απλό σουβλάκι, σας περιμένει το ψητοπωλείο «ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ» για να φάτε με την καρδιά σας και να απολαύσετε στο μέγιστο όλα τα εδέσματα της ημέρας. 
Σπέσιαλ κρεατολιχουδιές, όπως κοκορέτσι, κοντοσούβλι, παϊδάκια, μπριζόλες... και για όσους το γιορτάσουν στο σπίτι, μπορούν να κάνουν εύκολα την παραγγελία τους με ένα τηλεφώνημα στο 22510-42397 η 22510-42597 και θα τα παραλάβουν άμεσα στο χώρο τους.

Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια.

Όσον αφορά στο μενού, λοιπόν, η γνωστή ποιότητα του ψητοπωλείου παραμένει και εμπλουτίζεται με νέες προτάσεις, που συναρπάζουν.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί ότι στο "ΠΙΤΑ ΜΑΚΗΣ" θα βρείτε τις ήδη γνωστές ψητονοστιμιές, όπως σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, γύρο χοιρινό και κοτόπουλο, μπιφτέκι και μπιφτέκι κοτόπουλο, κεμπάπ, πανσέτες, λουκάνικο χωριάτικο, κοτόπουλο και κοτομπέικον.


Τα παραπάνω μπορείτε να τα απολαύσετε σε μερίδα, σε πίτα παραδοσιακή ή αραβική ή ακόμα - για κάτι πιο χορταστικό - σε ψωμάκι ή σε κλαμπ με παραδοσιακές πίτες, καθώς και σε πίτα γίγας.

Στις πίτες, τα ψωμάκια και τις αραβικές πίτες μπορείτε να επιλέξετε την αλοιφή και τα λαχανικά της αρεσκείας σας και να δημιουργήσετε τη γεύση που προτιμάτε.


Οι φρεσκοκομμένες και ιδιαίτερες σαλάτες που θα βρείτε στο μαγαζί αποτελούν μια ακόμα πολύ καλή επιλογή για κάτι ελαφρύ ή για συνοδευτικό.Να σημειώσουμε ακόμα ότι το ελαιόλαδο παράγεται σε κτήματα ιδιοκτητών της επιχείρησης, ενώ βάρος δίνεται στην προμήθεια ντόπιων και ελληνικών προϊόντων, προκειμένου να στηριχθεί η τοπική αλλά και η εγχώρια οικονομία.


Επισκεφθείτε το ψητοπωλείο Μάκης  στην Πλατεία Αλυσίδας, Περιοχή Βουρνάζων Μυτιλήνης και μια δοκιμή θα σας πείσει. Ή τηλεφωνικά, κάντε την παραγγελία σας στο 22510-42597 και 22510 - 42397 η  whats up 6976-33309  η μπορείτε να επωφεληθείτε τις online προσφορές κάνοντας κλικ στο www.pita-makis.gr , μιας και το ψητοπωλείο εξυπηρετεί όλη την Μυτιλήνη και… καλή σας όρεξη!

Τηλέφωνο:

22510-42397 η 22510-42597 // What's up: 6976 - 33309

Website: