«Θα καούν τα κάρβουνα» στο ψητοπωλείο «Κάτι Ψήνεται» την Τσικνοπέμπτη | Ελ. Βενιζέλου 22 Μυτιλήνη


Μεγάλο «τσιμπούσι» οργανώνει την Τσικνοπέμπτη, το ψητοπωλείο «Κάτι Ψήνεται» (Ελ. Βενιζέλου 22 Μυτιλήνη), με κρέατα πρώτης ποιότητας και άφθονο κρασί.


Την Τσικνοπέμπτη λοιπόν και για όσους θέλουν κάτι παραπάνω από ένα απλό σουβλάκι, σας περιμένει το ψητοπωλείο «Κατι Ψήνεται» για να φάτε με την καρδιά σας και να απολαύσετε στο μέγιστο όλα τα εδέσματα της ημέρας.

Σπέσιαλ κρεατολιχουδιές, όπως Ζουμερό burger, κοτόπουλο στη σχάρα και στη σούβλα, απολαυστικούς γύρους από κοτόπουλο ή χοιρινό, παϊδάκια, μπριζόλες, κεμπάμπ, μπιφτέκια, μπιφτέκια γεμιστά, ολόφρεσκες σαλάτες, ποικιλία ορεκτικών σε πολύ χορταστικές μερίδες..και απίστευτες τιμές!...



Και για όσους το γιορτάσουν στο σπίτι, μπορούν να κάνουν εύκολα την παραγγελία τους με ένα τηλεφώνημα στο 22510 22577, καθώς και στο 6975-575674 (What’s Up).  η μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας στο www.fagi.gr και θα τα παραλάβετε άμεσα στο χώρο σας.


Ένα ψητοπωλείο ξεχωριστό, όπου μπορείς να απολαύσεις το φαγητό σου με θέα το λιμάνι της πόλης, σε ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον με πιάτα που δεν θα μπορείς να τα αποχωριστείς όταν τα δοκιμάσεις. Ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από 5 χρόνια περίπου και κατάφερε μέσα στο διάστημα αυτό να γίνει σημείο αναφοράς των καλοφαγάδων.






**Ο γύρος κοτόπουλο είναι ψημένος στα κάρβουνα και τα μπιφτέκια στα burgers χειροποίητα. Απολαύστε τα!