Με επιτυχία το σεμινάριο για τους κομμωτές και κομμώτριες της Λέσβου


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε το Σωματείο Κουρέων-Κομμωτών Λέσβου στις 19 Ιανουαρίου 2020 με την Haute Coiffure Francaise – Haute Coiffure Grecque.  
  
Την ίδια μέρα έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. Οι θεματικές ενότητες που αναπτύχθηκαν σχετίζονται με τεχνικές γύρω από ανδρικά κουρέματα, βραδινά και νυφικά χτενίσματα.  Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή της σχολής ΟΑΕΔ κύριο Αθανάσιο Ιατρίδη για την φιλοξενία στο χώρο της σχολής καθώς και το τμήμα Κομμωτικής της Σχολής ΟΑΕΔ και ιδιαίτερα την καθηγήτρια κυρία Μαρία Γεωργιάδου και τον κύριο Γεώργιο Κουγκέλλη για την πολύτιμη βοήθειά τους. 
  

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του ΔΙΕΚ κύριο Νικόλαο Μακαρόνι και την καθηγήτρια κυρία Βαρδαξή Κοραλία και τους μαθητές από το τμήμα Αισθητικής για την άψογη συνεργασία και την υπέροχη  επαγγελματική δουλειά τους.
  
Ευχαριστούμε τα μοντέλα μας που για άλλη μια φορά ήταν η ψυχή του σεμιναρίου.
  
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υποστηρικτές και εθελοντές που κάθε χρόνο στηρίζουν αυτή την εκπαιδευτική προσπάθεια που τείνει να γίνει θεσμός για το χώρο της κομμωτικής στο νησί μας.