Την βασιλόπιτα της Αγιάσου έκοψε ο Περιφερειάρχης Β.Αιγαιου κ.Μουτζούρης


στο Δημαρχείο Αγιάσου

Την Κυριακή 5-1-20 ,στο Δημαρχείο Αγιάσου έγινε η κοπή της πίτας της Τοπικής Ενότητας παρουσία πλήθος κόσμου αλλά και αντιπροσωπειών της περιφέρειας και του Δήμου Μυτιλήνης.
Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Περιφερειάρχης Β.Αιγαιου κ.Μουτζούρης μαζί με στον Αγιασώτη αντιπεριφερειάρχη κ.Κουφέλο, ενώ τον Δήμο Μυτιλήνης εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ.Χατζηγιάνης, ο Γραμματέας και επίσης  Αγιασώτης κ.Κουντουρέλλης, ο αντιδήμαρχος κ.Φραντζέσκος και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αγιάσου κ.Ανεμος.


Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν οι πρόεδροι του Αναγνωστηρίου κ.Κορομηλάς, του Ολύμπου και της Αναγέννησης κύριοι Κοντής και Τζαννής,του Κυνηγετικού συλλόγου κ.Σκλεπάρης και του Καρναβαλικού κ.Κουφέλος.


"Όλοι τους μίλησαν με τα πιο θερμά λόγια για το χωριό μας και υποσχέθηκαν ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν σημαντικά έργα και παρεμβάσεις που θα αναβαθμίσουν την Αγιάσο" σημειώνει


η Τοπική Ενότητα Αγιάσου

Η Τοπική Ενότητα Αγιάσου εύχεται το 2020 να είναι μια δημιουργική χρονιά για τον τόπο μας και δίνει την υπόσχεση ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να πετύχει τους στόχους. 

Πηγη lesvosnews.net