Πανηγυρική η πρώτη κοπή βασιλόπιτας στον νέο δήμο δυτικής Λέσβου


Με την ευχή το 2020 να αποδώσει τους καρπούς της μεθοδικής δουλειάς που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβρη του 2019, για να αποκτήσει υπόσταση και να καταστεί απόλυτα λειτουργικός ο νεοσύστατος δήμος, ο Δήμαρχος Ταξιάρχης Βέρρος έκοψε προχθές το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Παρουσία του Μητροπολίτη Μηθύμνης κ.κ. Χρυσόστομου, του Συνταγματάρχη Διοικητή της 22 ΔΤΕ Κωνσταντίνου-Ευστράτιου Ψωμά, του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής Χαράλαμπου Παπάζογλου, του Διοικητή του Λιμενικού Τμήματος Καλλονής κ. Ε. Τσολάκη, προέδρων και μελών συμβουλίων τοπικών κοινοτήτων, σύσσωμης της δημοτικής αρχής, μελών του δημοτικού συμβουλίου, δημοτών καθώς και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων του νησιού, ο Ταξιάρχης Βέρρος ευχήθηκε το νέο έτος να φέρει υγεία, τύχη, γαλήνη, αλλά και καλές ειδήσεις για το νησί και τον δήμο.

«Μέσα σε μικρό διάστημα το 2019 καταφέραμε να στήσουμε έναν δήμο. Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου, μέλη της δημοτικής αρχής αλλά και της αντιπολίτευσης και κυρίως τους υπαλλήλους, τα στελέχη του Δήμου μας για το έργο τους, το οποίο και θα φανεί ξεκάθαρα στο νέο έτος», δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου πριν κόψει την πίτα με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Στρατή Γελαγώτη που ανέδειξε τυχερό τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Αλάνη που κέρδισε το φλουρί! Με ότι ευοίωνο για το Δήμο μπορεί αυτό να συνεπάγεται.


Μετά την εκδήλωση της κοπής της πίτας, αντιπροσωπεία του Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο, επισκέφτηκαν για ευχές την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Σύνταγμα στην Καλλονή.