"Είναι πιο αργά απ ότι νομίζεις"


Φωτιές άναψε όπως φαίνεται η απόφαση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει σε συνδιοργάνωση εκδήλωσης στην οποία θα μοιράζονταν μερίδες φαγητού σε πολίτες που έχουν ανάγκη σε συνεργασία με το νομικό πρόσωπο παιδείας πολιτισμού και αθλητισμού σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα τύπου του σταδίου Μυτιλήνης.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Κυτελη, Παναγιώτης Βάλεσης και Εριφύλη Γιαννακά με κοινή τους ανακοίνωση εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός πως δεν είχαν καν ενημέρωση ως μέλη του ΔΣ του νομικού προσώπου και ενημερώθηκαν από το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο δήμος. Παράλληλα εκφράζουν την αντίθεσή τους με την δράση αυτή από το συγκεκριμένο νομικό πρόσωπο αναφέροντας πως για τέτοιου είδους εκδηλώσεις η ευθύνη διοργανώσης τους βαραίνει το νομικό πρόσωπο κοινωνικής αλληλεγγύης. Παράλληλα καταλήγοντας αφήνοντας αιχμές για δράση που σκοπό έχει την προσωπική προβολή ορισμένων, εννοώντας προφανώς την κα. Χοχλακα, ενώ  στέλνουν και μήνυμα προς τον ίδιο τον δήμαρχο με την φραση " είναι πιο αργά απ όσο νομίζεις".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με την σημερινη δραση της προσφορας γευματων σε οσους εχουν αναγκη (αραγε ποιοι ειναι αυτοι και με ποια κριτήρια) που θα γινει στην αιθουσα συνεντευξεων τυπου του Δημοτικου Σταδιου Μυτιληνης, με πρωτοβουλια του ΝΠΔΔ Αθλητισμου-Πολιτισμου-Τουρισμου και που ανακοινωθηκε με δελτιο τυπου του Δημου Μυτιλήνης, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ  τα παρακατω...

--- ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ  για τετοια δραση δεν παρθηκε απο το διοικητικο συμβουλιο του Νομικου Προσωπου, στο οποιο ειμαστε ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕΛΗ του Δημου Μυτιλήνης.

----ΚΑΜΜΙΑ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ δεν ειχαμε, αλλα το πληροφορηθηκαμε απο το σχετικο δελτιο τυπου του Δήμου Μυτιλήνης.

---- ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ (ασχετως αν ανακοινωθηκαμε ερημην μας) ΔΙΟΤΙ η παρουσια μας στην ουσια θα καθιστουσε το αλλο Νομικο Προσωπο της Κοινωνικης Αλληλεγγυης και τον Προεδρο του κ. Βαρβαγιαννη Δημητρη ως μη εχοντα ευαισθησία για τη διοργάνωση μιας τετοιας δρασης, που ειναι στον Τομεα Ευθυνης του!!

---ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ  στρατηγικες προσωπικης προβολης σεβομενοι τον αυτοδιοικητικο μας ρολο.

Υ. Γ.    Serius est guam cogitas!!

Οι Δημοτικοι Συμβουλοι και μελη του ΝΠΔΔ Αθλητισμου-Πολιτισμου-Τουρισμου Λεσβου
 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΒΑΛΕΣΗΣ
 ΕΡΙΦΥΛΗ  ΓΙΑΝΝΑΚΑ