Με επιτυχία η Γενική συνέλευση και η Κοπή βασιλόπιτας στην Παλλεσβιακή Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ


Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου η χρονιάτικη Γενική Συνέλευση των μελών της Παλλεσβιακής Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ.
  
Τον Απολογισμό Δράσης έκανε ο Πρόεδρος του Σωματείου Βαγγέλης Χριστοδούλου ο οποίος αναφέρθηκε στην πλούσια δραστηριότητα του Σωματείου. Τον συνεχή αγώνα μαζί με την συντονιστική επιτροπή, για την επιστροφή των κλεμμένων χρημάτων από την μείωση των συντάξεων και επικουρικών. Επαναφορά 13ης και 14ης σύνταξης. Κατάργηση των κρατήσεων για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
  
Αναφέρθηκε στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση και επιδεινώνει την κατάσταση με την ιδιωτικοποίηση των επικουρικών ταμείων και την μετατροπή τους σε ιδιωτική εταιρεία, που θα εκμεταλλεύεται τα ασφάλιστρα μας κ.λπ.
  
Στην τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στο νησί μας και την πολύ άσχημη παροχή υπηρεσιών από το νοσοκομείο Μυτιλήνης και τις μονάδες υγείας.
 
Έγινε ο Οικονομικός Απολογισμός, η Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς επίσης εγκρίθηκε και το πρόγραμμα δράσης 2020.
 
Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι και των άλλων συνταξιοδοτικών οργανώσεων που αποτελούν την Συντονιστική Επιτροπή.
 
Ομόφωνα οι συνταξιούχοι ψήφισαν τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό.
 
Ακολούθησε η κοπή πίτας, όπου δόθηκε η ευκαιρία στους συνταξιούχους να ξεφαντώσουν με άφθονο κρασί και μεζέδες, η ορχήστρα έπαιζε ασταμάτητα. Ήταν μια εκδήλωση που συντάραξε, ικανοποίησε και εκείνο που ξεχώρισε ήταν, ότι η ορχήστρα αποτελούνταν από συνταξιούχους τραγουδιστές και οργανοπαίχτες.  
                                                         Ο Πρόεδρος της Γ.Συνέλευσης
                                                             ΕΥΑΓΓ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ