Μύνημα με πολλούς αποδέκτες για την νέα χρονιά από τον Π. Πιτσιο


ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Ως επανεκλεγείς Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης και τιθέμενος εν συνεχεία σε προσωρινή υποχρεωτική (και επιλεκτική) “αργία” από το πολιτικό σύστημα, εύχομαι σε όλους τους δημότες της πόλης, που με τίμησαν με την ψήφο τους για δεύτερη συνεχόμενη φορά και με κατέταξαν ως πλειοψηφόντα του πρωτεύσαντος δημοκρατικού συνδυασμού "Με συνέπεια κι' ευθύνη ... όλοι για τη Μυτιλήνη !!!" στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαϊου 2019, να τους εκπροσωπώ εκ νέου στο ύψιστο αξίωμα, καλή, υγιή και δημιουργική νέα χρονιά.

Οι ενορχηστρωμένες ενέργειες που μεθοδεύτηκαν εντέχνως εις βάρος μου το 2019, προκειμένου να επιτευχθεί η αναγκαστική παύση μου, δεν έχουν πολιτικό προηγούμενο. Η “καθαίρεση” αυτή, ουσιαστικά παραπέμπει σε ποινή στέρησης ενός εκ των θεμελιωδών πολιτικών δικαιωμάτων του πολίτη, αυτό του “εκλέγειν και του εκλέγεσθαι” χωρίς δικαστική απόφαση και βάσει ενός προδήλως αντισυνταγματικού νόμου, που δεν τιμά μια ευνομούμενη πολιτεία και έρχεται σε πλήρη αντίθεση και αντιδιαστολή με την πραγματική βούληση του λαού, ο οποίος εκφράστηκε σαφέστατα στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πολλώ δε μάλλον, όταν η “δίωξη” αυτή, εφαρμόζεται κατά το δοκούν και κατ’ εξαίρεση σε εκπροσώπους των δημοτών, που δεν “ανήκουν” σε πολιτικά περιβάλλοντα και προφανώς “ενοχλούν”, ενώ για άλλα αυτοδιοικητικά πρόσωπα που τυγχάνουν της πολιτικής “προστασίας” των συγκεκριμένων κύκλων, φαίνεται πως για τις ίδιες ακριβώς υποθέσεις δεν ισχύουν οι ίδιοι νόμοι και μπορούν ανενόχλητοι να ασκούν τα αιρετά τους καθήκοντα.

Ευελπιστώ μέσα στο καινούργιο έτος, να πραγματοποιηθούν όλες αυτές οι ενέργειες, που θα αποδώσουν πραγματική δικαιοσύνη και θα επαναφέρουν την τάξη, στα αυτοδιοικητικά τεκταινόμενα της πόλης μας.

Όπως και να είναι όμως, διαβεβαιώνω τους δημότες της Μυτιλήνης, αλλά και όλους τους Λέσβιους, ότι είτε βρίσκομαι εντός του “συστήματος”, είτε έξω απ’ αυτό, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, προσωπικά θα είμαι πάντοτε παρών, με καίριες και σημαντικές παρεμβάσεις σε όλα τα μεγάλα ή μικρά ζητήματα του τόπου !!!

Καλή χρονιά σε όλους !!!