Ποια είναι η 32χρονη Μυτιληνιά δημοσιογράφος Τόνια Κούμπα που θα δούμε στο My Style Rocks του ΣΚΑΪ (PICS, VID)


Το My Style Rocks 3 ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου και ο ΣΚΑΪ έχει δώσει τα στοιχεία 6 παικτριών που θα δούμε στο ριάλιτι μόδας.


Οι πρώτες τρεις παίκτριες του My Style Rocks ήταν και τα… επώνυμα ονόματα του παιχνιδιού, με μια παίκτρια να είναι συνέταιρος και κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη, αλλά και την αδερφή της περσινής νικήτριας του GNTM, Ειρήνης Καζαριάν. Την Παρασκευή το μεσημέρι, το κανάλι έδωσε τρία ακόμη ονόματα παικτριών που αναμένεται να διαγωνιστούν για το καλύτερο στιλ.


Ανάμεσά τους, η 32 ετων Τόνια Κούμπα, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, το όνομα της οποίας κάνει το γύρο του διαδικτύου, αλλά όχι για το απαράμιλλο στιλ της. Στο εισαγωγικό της βίντεο, η παίκτρια του My Style Rocks αναφέρεται σε ένα σοβαρό ατύχημα που της συνέβη πριν από τρία χρόνια.


Η Τόνια κατάγεται από τη Μυτιλήνη και ζει μόνιμα στην Αθήνα. Είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Από την ηλικία των 5 έως 15 ετών ασχολήθηκε με το παιδικό μόντελινγκ και τη διαφήμιση με παρότρυνση του πατέρα της. Πριν από τρία χρόνια είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα.


Το πάνω χείλος της κόπηκε στα τρία, όταν της επιτέθηκε ένας σκύλος. Χρειάστηκαν 8 μήνες εντατικών θεραπειών και επεμβάσεων για να αναρρώσει πλήρως. Δήλωσε συμμετοχή για να δείξει τη διαφορετικότητά της


 «Στο My Style Rocks δήλωσα συμμετοχή για να δείξω τη διαφορετικότητά μου. Γιατί είμαι διαφορετική, όπως και εσύ είσαι διαφορετική», ακούγεται να προσθέτει η Τόνια Κούμπα στο σύντομο βίντεο που κυκλοφόρησε ο ΣΚΑΪ.