«Διπλό» ο Αιολικός, 0-3 τον Παλληνιακό στο ντεμπούτο Βλάντιτσα Πέτροβιτς


Εμφατικό πέρασμα από την έδρα του Παλληνιακού έκανε ο Αιολικός, νικώντας με 0-3 για την 15η Αγωνιστική, στον 6ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, στο ντεμπούτο του Βλάντιτσα Πέτροβιτς στο πρωτάθλημα.

Με έναν εκπληκτικό Δημήτρη Μπουρού, που σημείωσε χατ τρικ, η ομάδα της Μυτιλήνης πήρε ουσιαστικά «εξάποντο», βάζοντας από κάτω της στη βαθμολογία τον Παλληνιακό.

Ο Αιολικός ήταν ανώτερος από τον αντίπαλό του, επιβάλλοντας από το ξεκίνημα το δικό του ρυθμό στην αναμέτρηση. Με τους παίκτες του να συνεργάζονται άψογα και τον Μπουρού σε ρόλο εκτελεστή, η ομάδα του Πέτροβιτς προηγήθηκε 0-2 στο 24′ και κατάφερε μάλιστα να πάει με αέρα δύο γκολ στα αποδυτήρια, φτάνοντας στο 0-2 λίγο πριν την ανάπαυλα (42′).

Στην επανάληψη και με το σκορ υπέρ του, ο Αιολικός διατήρησε τα κεκτημένα, βγαίνοντας μάλιστα απειλητικά στην επίθεση για το τρίτο γκολ. Τελικώς, το «κερασάκι» στην τούρτα μπήκε στο 82′ και πάλι από τον Μπουρού, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σημειώνοντας χατ τρικ και χαρίζοντας παράλληλα στην ομάδα της Μυτιλήνης μια πολύτιμη νίκη στο ξεκίνημα του Β’ Γύρου.

Σημειώνεται ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, αφού το κερδισμένο πέναλτι για τον Αιολικό συνοδεύτηκε με κόκκινη κάρτα και αποβολή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Δημογιάννης, Τρυφιάτης (46′ Μπαμίχας), Γκαμάζ, Κολοτούρος, Ματζώρος, Σπίνος (46′ Παρασκευόπουλος), Δημητρακόπουλος (31′ Καραβός), Κυριόπουλος, Κοβάνης, Δρόσης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βλ. Πέτροβιτς): Βρονταράς, Αγριμάκης, Μπάρκας, Κρητικός, Βαλιός, Σπόλιαριτς (80′ Καλαφάτης), Παλαμουτσής (65′ Τσομπανέλλης), Κατσίκης, Τσιπάς (70′ Αλαγιάννης), Λαμπράκης (86′ Καλαμποκάς), Μπουρούς

Πηγή: sportlesvos

Τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων του 6ου ομίλου της Κυριακής (12/1/2020) στη Γ’ Εθνική έχουν ως εξής:

6ος όμιλος

Παναρκαδικός-ΑΣ Ρόδος 0-2
Παλληνιακός-Αιολικός 0-3
Κιθαιρών Καπαρελλίου-Κόρινθος 2006 Αναβολή
Αχαρναϊκός-ΑΟ Υπάτου 0-2
Αήττητος Σπάτων-Θύελλα Ραφήνας 1-2
ΓΣ Μαρκό-ΑΕΚ Τρίπολης 6-1
Ρεπό: ΑΟ Νέας Αρτάκης