Από τα Τηγανάκια στον Βόρειο Πόλο- Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς με Live μουσική και ποιοτικό φαγητό | Κουντουριώτη 47 Γ, Μυτιλήνη


Τα  «Τηγανάκια Grill house» επέστρεψαν

«ΙnHouse» τα «Τηγανάκια» και την μοντέρνα κουζίνα τους θα την χαιρόμαστε πλέον εντός, στην άνετη σάλα που με τα ξύλινα έπιπλα, τα όμορφα φωτιστικά και τα κομψά της διακοσμητικά αντικείμενα έχει μια υπαινικτική Χριστουγεννιάτικη αίσθηση.

Ωραίο σκηνικό για να ζεσταθείς με μια σούπα κοτόπουλου η Κρεατόσουπά και να συνεχίσεις με μια πατσά, η αρνάκι και άλλες φυσικά νοστιμιές.

Τα πιάτα κινούνται στη λογική του comfort food με σύγχρονες νότες, χωρίς να λείπουν και οι «wellness» προτάσεις, ενώ αρκετές από τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η κουζίνα του εστιατορίου είναι από ντόπιους παραγωγούς… 


Η ποικιλία των γεύσεων, η υψηλή ποιότητα των υλικών και η συνεχής ανανέωση των πιάτων, δημιουργεί ένα ξεχωριστό, ένα μοναδικό concept που παντρεύει τα κάρβουνα με τον παραδοσιακό φούρνο, δίνοντας μια «διαφορετική πινελιά» στις κλασικές προτάσεις, που μέχρι τώρα επικρατούσαν στην αγορά.
           
Ο χώρος είναι χαλαρός, άνετος και οικείος, τα φαγητά ξεπροβάλλουν πίσω από τη βιτρίνα και «φωνάζουν» να τα δοκιμάσεις.


Το μενού της είναι εμπνευσμένο από την αυθεντική ελληνική κουζίνα. Τα φαγητά φεύγουν γρήγορα, κάποιες φορές. Δοκιμάστε μουσακά και παστίτσιο. Ο κατάλογος είναι μακρύς και προσαρμόζεται αναλόγως.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα Τηγανάκια Grill house δεν διαθέτει τίποτα κατεψυγμένο, αλλά παρέχει μόνο φρέσκα και αγνά υλικά.


Τα Τηγανάκια φέτος στόλισαν ποιο νωρίς από ποτέ, με εκατοντάδες λαμπιόνια να φωτίζουν και ένα γραμματοκιβώτιο του Αι Βασίλη να σας περιμένει ώστε μαζί με το προσωπικό του να ζήσετε λίγο ξέγνοιαστα μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας…


Στα Τηγανάκια κάθε Παρασκευή και Σάββατο έχετε την δυνατότητα να διασκεδάσετε με Live Ελληνική μουσική με μια πλήρη ορχήστρα και τραγουδιστές που θα σας συναρπάσουν… παρασύροντας και εσάς στην πίστα για μια, και δυο και τρεις….στροφές


Τα Τηγανάκια Grill house έχουν ψηφιστεί ως ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Λέσβου στον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο το TripAdvisor (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Info….

Ώρες λειτουργίας: 11.00-03.00Δ/νση: Κουντουριώτη 47 Γ, ΜυτιλήνηΤηλ.: 22510 43364, 6940 300403, 6977 498066