Μ. Μαμακος: «Δεν σεβάστηκε τους κανόνες της παράταξης η Βάσω Χοχλακα»


Απάντηση με αφορμή τη δήλωση Χοχλάκα

Με αφορμή την δήλωση Χοχλάκα, μετά την αποπομπή της από την παράταξή μας, για τους λόγους που στη δήλωση που καταθέσαμε στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, κάνουμε σαφές και χωρίς καμιά διάθεση συνέχειας στην υπόθεση, σημειώνουμε τα εξής:

Τα δημόσια πρόσωπα που συμμετέχουν και εκπροσωπούν συλλογικότητες , όπως είναι οι παρατάξεις ,οφείλουν να λειτουργούν με κανόνες ,σεβόμενα τις συλλογικές αποφάσεις και όχι να αυτενεργούν κόντρα σε αυτές, εκθέτοντας τις. Η παράταξή μας φρόντισε έγκαιρα να κάνει σαφή τη θέση της, για την επίμαχη προεδρία στο Ν. Π. Πολιτισμού -Αθλητισμού,και ανέμενε από την κ. Χοχλάκα να τη σεβαστεί. Αντ΄αυτού φρόντισε να λειτουργήσει παρασκηνιακά και μονομερώς προκειμένου να ικανοποιήσει την φιλοδοξία της να βγει πρόεδρος. Η ενέργειά της αυτή προφανώς και θα είχε επιπτώσεις και θα ήταν τουλάχιστον αφελές  να αναμένει κάτι το διαφορετικό, όταν η ίδια έκανε του κεφαλιού της! Δυστυχώς δεν μπορούν όλα να δικαιολογηθούν με επικοινωνιακά τεχνάσματα που ανακατεύουν το παρόν με το παρελθόν, επιστρατεύοντας και  συναισθηματικού τύπου επιχειρήματα. Σε τελική ανάλυση ο ετεροφωτισμός και ο νεποτισμός είναι κακοί «σύμβουλοι» και πολλάκις οδηγούν σε αδιέξοδα!

Η παράταξή μας έχοντας επίγνωση της κατάστασης έπραξε αυτό που θεώρησε ορθό και γι αυτό κρινόμαστε από τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε να τον εκπροσωπούμε στο Δήμο μας. Ετσι θα πορευτούμε και στη συνέχεια, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που μας αναλογούν στις δημοτικές υποθέσεις.

Για την παράταξη «Αλλάζουμε τον τόπο μας»
ο επικεφαλής
Μιχ. Μαμάκος