Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έλαμψε η Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)


Τα γιορτινά του φόρεσε και επίσημα από χθες ο δήμος Μυτιλήνης με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον δημοτικό κήπο Μυτιλήνης.

O Δήμος Μυτιλήνης πραγματοποίησε την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων χθες Παρασκευή 06 Δεκεμβρίου 2019 με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Στρατη Κυτελη και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους



Μικροί και μεγάλοι πλαισίωσαν την εκδήλωση και απόλαυσαν με την καρδιά τους τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα που σήμανε την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην Μυτιλήνη.


Την εκδήλωση προλόγισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παναγιώτης Τσακύρης, ενώ ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, αφού απηύθυνε χαιρετισμό προς τους δημότες, άναψε τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.


Η απογευματινή εορτή συγκέντρωσε πολύ κόσμο και παρείχε όμορφες στιγμές, με εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους και με τη συνοδεία εορταστικών ήχων από την κλασική ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης.


Έλαβαν χώρα διάφορα δρώμενα, μοιράστηκαν ευχές, δώρα και πολλά χαμόγελα, όμως την παράσταση έκλεψαν τα εντυπωσιακά βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό της Μυτιλήνης.


Το LesvosPost.com που θα είναι πάρων για ακόμα μια χρονιά σε όλα τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα δρώμενα της Λέσβου παραβρέθηκε στην έναρξη των εορτών για τον ερχομό των Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς και κατέγραψε LIVE το ανάμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου.